Вчера бев во Радост. Сладоледот го расипале скроз. Некако многу помлечен е и има вкус на милкшејк. Ја нема веќе онаа кремаста текстура ко порано. И на сликава се приметува колку е посветол чоколадниот дел за разлика од порано.
New age го прочитав на некоја страна, работи бе ова уште? Прва, втора средно кисневме тука секој втор ден со филџани превртениа навечер само тука ни даваа алкохол, и тоа пиво Оно јес да беше крш и прљаво уште тогаш, ама преубави спомени ми буди местово.
Каква Радост, какви глупости - касни си сладолед од Ескимо and thank me later. Најубав сладолед има таму според мене. И секогаш имаат актуелни вкусови, на пример годинава хит им е солен карамел. Ги имам пробано сите вкусови и за љубители на чоколадо, дефинитивно вреди да се проба Нутела. Јас им се навртев на овошните во последно време и најчесто земам манго, лимон, смоква.
Во тој пролазот што е отприлила карши катната гаража кај Беко. Го има и на Гугл мапс, ама мисла дека ќе го најдеш.
Колку често излегувате во град на кафе,вечера,ноќен клуб? Јас бев девојка која секој викенд мораше да биди на најубавата забава во градот ама некако ми стана досадно ова излегување и не знам дали е периодично или помина ќефот,имам 22 години.Подобро ми е еднаш до два пати во неделата да излезам да си направам муабет со некоја другарка одколку забави и ноќни клубови.Дали и вие некогаш вака сте чуствувале?
Јас воопшто не сакам да излегувам по дискотеки. Кога излегувам со некого, сакам и да разговараме, а не да не можеме да се слушнеме поради гласната музика. Никогаш не сум ги сакала тие места. Сите имаме различни навики.
Decki zdravo rodenden mi e vo sabota pa bi sakala da ve prasam kade mi preporacate da odam za kokteji bez alkohol?
Можеби немало место, најчесто со резервирање оди таму. Реално, никој не се замара дали си елита или не, додека им го полниш џебот.
а Лубеница?!?! Претходната година го имаа, годинава не сум била да проверам и превкусен беше, исто како лубеница без семки Зависи за каква намена.. Мене ми се допаѓа Talgo bar, првиот брод. Внатре е ок за седење местенцето, цените не им се прескапи ( како сите ресторани на кеј )