Дечки сте биле во Thirio bistro bar Скопје,како е? Новоотворено е и сакам да одам,па прашувам.Прашањето ако не ми е за овде,преместете го модераторите.
Има некој искуство со ресторан или кафана за дочек на новата година? Секаде кај што прашав по 2000 беа, нешто поевтино за млади ми треба
Не знам дали на оваа тема е соодветно да прашам ама каде низ Скопје прават најдобри денски забави на 31ви декември ?
Не знам, затоа прашав. Да. Имаат ко парк за кучиња. https://instagram.com/avavhappydog?utm_source=ig_profile_share&igshid=1wu6ecdwpz1vq
Daily food and wine во Зебра е ок место. Задоволна сум. Во Carpe diem на кеј има убава храна. Енрико-Лептокарија е супер за пица и палачинка, само што е релативно мал/тесен просторот.
Некој ресторан во Битола некоја феминка да ми каже, со пристапни цени, и да е за секого, да не е на висока нога, освен Грне? За новиот Лозар?
Дали некој бил во Етно гостилница вила Весница како е таму со храната и дали има жива свирка да сподели искуство ? Гледав слики баш е убаво местото .