На фб има страница и спорет тоа што гледав каде се наоѓа во Скопска Црна Гора (Чучер-Сандево) местото ств на слики вака изгледа убаво .
Храната е многу убава и летно време е преубаво. Еднаш само имам отидено доцна есен и внатре седнавме..некако малечко ми се виде... Услужливи се ама тоа дека мора протокол да нарачаш е глупост .. Питата им е преубава, сирењето исто така.. Киселото млеко ми рекоа дека тие го прават... Се наоѓа во близина на ресторанот Чардак во Чучер сандево..на падините на С.Ц.Гора.. Местото е убаво а за во лето е измислено
Не најдов слична тема, па ќе се обидам да прашам во оваа, ако е можно... Препорака за дискотека во Струмица за 09.03.2019 (Маскембалот во сабота) и дали веќе е касно за резервација? Дали би можел да влезам во некоја дискотека истиот ден, каде што нема да ми биде потребна резервација?
80 се помалите и 100 денари поголемите крофни, има и комбинации со кафе или сок плус крофна за 120-140 денари.
Дечки понудете кафич за сабота вечер излегување интересно место али да нема журка може онака лабава атмосфера со акустична музика.
Некој ресторан да ми препорачате за славење матура, за околу 50 гости горе доле а да може да има и маси за седење и неколку коњопои за младите.
Студио Паб кај Корчагин, Излет, Јавна Соба, Маракана. @Pretty Woman Дион вака ми текнува во моментов. Мислам било каде можеш на тој принцип, со договор со ресторанот. Не знам за ресторан во Скопје на таков принцип искрено.
Дежа Ву е добар, со најубавиот сладолед во Скопје, но и солен со цените за јадењата. Кафе Ли има убави кафиња и смути. Баду има убави кафиња и лимунади, а и најдобра атмосфера од сите кафичи во Скопје. Кафе Фактори е супер исто. Избегнувај ги кафичите на кеј и Тренд.
Зошто те ставив во мисла? Добри си се кафичите. Зависи што бараш, дали храна некоја конкретна или кафе. И да додадам, Sugarland во Т.Ц. Лептокарија е најдобар за благо, а тука се негде во сладолед со Дежа Ву.
Па, бидејќи таму највеќе одам, највеќе ми се успат, па бидејќи си пишал да се избегават се подзамислив зошто . Можеби другите на страна се подобри. Инаку и за јадење и за кафе ми е.