Предложете ми низ Македонија така некои убави ресторани за вечера, освен во Скопје? За роденден да почестам најблиски другарки
Хогел Романтик на Велешко езеро, винарија Сопот исто одма после велешка патарина, ама негативно е ѕоа шо кујната работи до 21 или 22 ч.
Дали некој го знае името на кафето каде глувите луѓе работат и служат кафе? Нарачките се прават само со знаковен јазик ... Тоа е некаде во Скопје. Одлична иницијатива да им помогнеме на другите луѓе.
Многу се паметни.. и за во Станица 26 немаат број ставено, да треба да се утепаш од вртење по луѓе за една резервација. Не знам која им е поентава
Зошто ја ставаат опцијата да им се јавиш, ако не им е тој бројот? Не е неопходно да стои таа опција кај бизнис акаунти.
Е ајде де. Го следам муабетов од вчера и се чудам. Изгледа дозволено е кај нив само популарни, богати луѓе да одат, а обичните смртници да се измачат за да дојдат до резервација. Ко да идам во некој таен клуб, а не во ресторан во Скопје. Колку ми се одбивни вакви места, нога не би ми стапнала таму после дознавање на вакво нешто.
Здраво сакам да прашам за во Винарија Сопот како им се движат цените и колку предвреме треба да се закаже маса?