Предлог убави места низ Скопје сега кафичи, лаунџ барови, ресторани што се тренд и што се убави? Од август седам дома, не бев вакцинирана, ме интересира месециве каде се одело.
Мтп Стар Блок Правда Излет Сохо Баду Мамбо Ден и ноќ Александар Палас кафичот Во Карпош 4 кај карпата тој кафич, не знам како се викаше АТК Форца Еквилибриум Погон
Пастрмајлија во Верона. А убава е и во Лонгуров и Нецко 2. Во Лонгуров е мрсна многу. За ресторан со секакви јадења (месо, тестенини и тн.) препорачувам Лонгуров. За скара кафаната Мерак, но гледам на гугле им пишува "permanently closed"... А ако си со кола, ти препорачувам Мечкуевска куќа Пуже во Свети Николе, најдобра од сите овие што ти ги набројав до сега.
Piazza Liberta, има преубави вафли. Four има убави колачиња исто, Forza исто, Панорамика исто можеш ако ти е за прослава, добри десерти имаат (малце е поскапо)
Ресторанот е малку подалеку од Скопјето. QUEEN се вика. Мсилам дека негде Љубанци бил. Сакаме да потсетиме некое ново место. Па дали имате искуство со овој ресторани? Газди, услуга.?
Не знам каков е тој, од тоа шо видов на Гугл мислиш со фонтанче ваљда.Аристократ е таков. Мирор хотел Белви. Кафаниве во Дебар Маало сите се средени. лозница
Не е само за свадби, можеш и како обичен гостин да си одиш и да си седнеш. Btw ресторанот во Белви е убав, ама го бие лоша репутација... Старо буре во Кучково, ама премногу лоша услуга...има уште ама не ти ги спомнав бидејќи не се тоа што бараш или не се добри во однос на храна и услуга. Ако бараш нешто слично на Бакал, само надвор од Скопје. Електра Гарден е во Брвеница. И тој е добар.
Пред 2 години, но не успеав да седнам. Културно ме избркаа. Наводно се им било резервирано, а празно беше. И од други слушам дека се жалат многу. Дали работи сеуште, не знам. Таблите после Стопански Двор сеуште им стојат.
Јас бев пред две-три недели, ама не ми остави некој впечаток за по втор пат да би го посетила. Услугата ок, цените малку повисоки, некако ми остави впечаток на несредено, недовршено.