Vo posledno vreme koga I da planiram rucek,vecera, kafe sekogas zavrsuvam vo La Terrazza..Znaci omileno mesto, go obozavam ambientot, hranata I slatkite
@Minnie 1 како е со цени таму? Го меркам некое време, ама никако да влезам. Ако не знаеш точно отприлика колку им е кафето.фала
@CrazyOne cenite se tuka nekade kako na kej ili ul.Makedonija..Samo razlikata e vo ubavata opustena atmosfera, prijaten personal, za razlika od guzvata I galamata na kej I kelnerite sto po pola saat gi cekas za smetka.
Девојки била ли некоја во рибниот ресторан Визиана во Куманово? Како е со цени? Местото е убаво средено, но викаат услугата е катастрофа... Сакам за 1мај да одам па незнам...
Kade se naoga kafe gorki..znam deka e vo centar,na maksim gorki,imam pominato i bas sum gledala,ne mozam da go najdam
Хотел Тино во Охрид имаат одлична услуга, храната е неодоливо преубава, а цените за нијанса повисоки од другите ресторани, но стварно е преубаво и вреди да го посетите
Кога одиш од плоштад накај улица Максим Горки, одиш скроз до крај, до главната улица и од десна страна по скалички нагоре ќе видиш пишува Кафе Горки.
Местото е прекрасно, но за жал, коментарот што си го слушнала е точен. Е сега си зависи и колку луѓе ќе сте и колку сметка ќе им направите, зашто и тоа ќе влијае на љубезноста (If you know what I mean). Храната не е лоша воопшто, убаво е средено, имаат парк и мини zoo. Јас на свадба имам одено таму и ми се допадна. На тебе останува да одлучиш, па ако одиш, чекаме импресии
Во Центар бар нема ниедно мирно и романтично место, освен Аванти во Гтц можеби, мада преку лето не знам ни тоа колку е мирно.. Ако има некоја феминка идеја за мирно место, нека се јави, и мене да ме просветли
Gino vo gtc, Veneto vo city mall, Gradina vo Pintija (no poise e ko kafana, nadvor e ubavo), Marger kaj zooloska, Meksikanskiot na ul. Makedonija...