Да ти кажам последен пат боза пиев пред 10 години од локално слаткариче. Ја фалат таа од апче ваљда се викаше
Ќе може ли да ми предложите некој убав кафич или ресторан во East Gate, сакавме со една другарка да излеземе ама не знаеме каде е најинтересно....?
Како се движат цените во Вила Весница знае ли некој? Ме занима дали се до плафон или се ипак прифатливи (салати, даска, скара ти реков ми рече)
750 denari e po lice meni. Ne mozesh da birash shto sakash da jadesh, treba minimum 2 menija za rezervacija. Pijalokot ne spagja vo cenata na menito
Поскапено е. Мислам дека беше 890 денари еден протокол или мени. За други јадења не знам како е со цени, само ова ни е доволно.
Не сретнав тема за хотели, па да прашам тука Сте биле ли во Калин хотел, Лазарополе? Како сте задоволни и дали има нешто што да се прави во околината
Предлог кафана или етно село, а да не е премногу скапо? Сакам да почастам за роденден 5-6 души, ама да не ме фати ѓавол и пол
Здраво , Ај едно несекојдневно прашање , да не знае некој која кафана/ ресторан во Македонија има најдобар телешки јазик ?