Официјално на крш ли е? Имам одено во нивните краш кафичи во Хрватска и зависна станав тогаш А имаат ли колачи? Памтам тогаш во еден бајадера колач се заљубив
Аииии, баш ко бајадера има вкус? Само бајадерите ги расипаа нивните. Може па колачи ако имаат добри им се. Иначе да, имало и дел од производите на Краш таму да се купат, а за колачи и десерти не знам дали праат. Треба да се иде и проба.
Јас последно во Ниш земав од на штарк продавницата нивна бајадера, не на краш...само еден збор е доста - аууу Таа на краш ми стана тужна и ружна некако.. Колачот тогаш да, имаше мнооогу сличен вкус на бајадера.. Т.е филовите беа доста запазени по вкус а другото како ептен тенко пандишпанче.. Ма да може сега ни во Загреб ги немаат Утре одам за ск, ќе одам во крашот да видам што има..
Ја знам дека отворија, татко ми од таму ми зема чоколади за пакетче за нг. Ја неам отидено да видам шо како има. Знам тогаш рече немало многу избор од асортиманот. Не седнал на кафе, само купи тоа шо требаше.
Да бидам искрена и цените ги покачија а јас станав поскржава.. Тие целосно чоколадните наполитанки многу ги сакав за пред компјутер кога дремам епа кога видов дека 450 ден кило испаѓаат, почнав да ги бојкотирам и поздраво живеам Сега гледам на нет, баклави има во краш? ако има ќе бидам разочарана.. Краш никако не ме потсеќа на баклава со фстак
Ама вистина изгубија на квалитет некако, многу опаднат е. И мене ме разочараа. И Дорините не се тоа тоа веќе. А не можам да се помирам никако што Butterscotch најомилената forever ја укинаа. Другите освен Punch и оние со лешници дали со топени или цели, ми се meh. Наполитанките не ми биле никад нешо спешл, а најгаден производ за мене дефинитивно оние Frondi, иуу бљак. Уште па и ако не им се тазе рабоите, не е Краш, туку крш е. И ја видов баклави дека имале таму у кафичот, не знаев. Ќе стаат може и од млечната Дорина и демек wow нешо. Ако се и преблаги too much ќе биде и нема да вреди да се излажам да пробам. Ама кафето дефинитивно преубав вкус има, некој посебен. Ја што не сум по кафе па уживам у миризбата.
Искуства со амигос железничка некој?Храна,амбиент,услуга? Ми спомнаа храната не е како во првото амигос на ул.Македонија,точно е?
Да, различно мени имаат, но храната е многу вкусна. Мене многу ми се допаѓа и храната и амбиентот, услугата… неколку пати бев последниве месец дена. Само ( како и во останатите Амигос) малку се pricey.
Предходната сабота бев во матто наполетано, прееубава пица имаат ама цените им се ептен соленки. Пица обична за еден човек од 550 па нагоре. И аперолот шприц беше преубав ама исто беше скап.