1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ресторани, кафани, кафе барови....

Дискусија во 'Слободно време' започната од SexyPrincess, 10 февруари 2011.

1. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    6.590
    Да знам бевме и ние ама немаше ништо, ни пиво, ни вино. Не ми е проблем националноста, проблем ми е кога треба риба со кока кола да јадам :rofl:. Некој да не има поново инфо да не одиме до таму за џабе?
    И ова Гарден што е во близина е исто или таму има алкохол?
    Леле ко некој алкохоличар звучам ама стварно многу ми е тапа кога немаат ништо.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    6.192
    Допаѓања:
    9.122
    Во Riverside не сум бил, а во Treska сум бил. Treska го држи еднаш наш познат ,,бос", кој не е во Мк. Но убаво е средено местото. Пицикато е направено. Претпоставувам дека е исто и со Riverside. Ако нема алкохол кај едниот, сигурно нема ни кај другиот.

Ако не, па следен пат земи си мало шишенце со ракија од дома и пивнувај си под маса. Нема никој да те види.

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    6.590
    Ниту еден ресторан не вреди толку многу за да се понижува човек со шише ракија под маса. А и веќе ако го носам пијалокот ќе си го донесам и ручекот и место кај нив ќе си направам излет во природа. Поубаво здравје.

На Medea. и Elence93 им се допаѓа ова.