Гранд бургер - секогaш каснат и ми имаат многу пати згрешено нарачки, уште па растурен ханбургер ти даваат. Не ги препрачувам воопшто за достава 1/10 Бакинг бред - коректни, бургерите им се мали, но ептен вкусни 8.5/10 Ла пуерта - одлични, секогаш е храната топла 9/10 Твиги - Враповите и тостовите им се многу суви, бургерите им се вкусни. Доставата е брза, но ништо специјално 7/10
Дурум/донер од Хамза донер - ужас! 0/10 Месото ладно, како гума се тегни и внатре со жили не можиш да го доџвакаш. Суво, минијатурно количество на сосови, а лутиот сос ич не им е вкусен, за разлика од Пласет каде лутиот е изгор лут ама вкусен многу добро го надополнува месото.
Џакомо - имаат брза достава па кога сум гладна земам од нив. Од пиците онаа со кулен ми е фаворит и за неа 9/10 за разлика од капричозата која секогаш е ужас, за неа едвај 2/10. Доминос -во глобала ми се ок и на достава и вкус 8/10. Бургер слат - преку корпа, достава секогаш 60мин но навистина вкусни сендвичи 9/10 само за вкусот. Кинескиот ресторан -преку корпа, бавна достава 50мин ама супер храна 10/10. Бравос -преку кликни јади, за месо се супер ама не и за салати. Двапати нарачав салата внатре најдов мравки, изгледа не ги мијат, па од тогаш целосно ги избегнувам 2/10. Енрико-преку корпа, колку што сакам да јадам во ресторанот толку не им ја сакам доставата. Нарачката преку достава нема врска со она во ресторанот. Пиците беа пресолени, ладни, едноставно грозни 1/10. Стварно е тапа што нема ресторани/сендвичари што работат пополоќ некогаш стварно имам потреба да порачам нешто покасно.
Пласет општо. Најглупо нешо. На нарачан криспи ми дое леб и стек и тоа не ни беше похован. Компирите исто крш