Девојки, ми треба еден рецепт Како готвите ,,тава со ориз и копани-традиционално кажано" во Мултикукер? И дали излага добро?
Има ли некаде рецепти/ упатство за готвеење во овие? Чекам да ми стаса од делимано прешр кукерот па да го испробам со веќе пробани рецепти
Дали некој има искуство со овој мулти готвач https://m.tehnomarket.com.mk/product/738158/philips-hd303770-multigotvach
Овој не работи под притисок како експрес лонец, мене не ми се свиѓа, колешка моја зема мулинекс види го тој или тефал.
https://setec.mk/index.php?route=product/product&product_id=74887 Дали некој го има и ако може искуства да споделите?
Јас имам тефал версало делукс 9 ин 1. Еднаш пржев пилешки прсти и компирчиња и ми се исклуваше цело време, о д тогаш не сум го користела. Барав по нет како да го користам има видеа само со варење шпагети и не објаснуваат нешто многу. Ако знаете да ми објасните како се користи би било супер...Благодарам.
Може да ми објасниш за тој со притисок што е разлика? Јас сакав да земам ваков, ама сега ме предомислуваш да земам од другиов Филипс, линк. Не знам што им е разлика и како функционираат. Другарка со зела овој е презадоволна.
Убав е, сите се слични, само брендовите се различни.Јас имам делимано.Готвењето под притисок е мн побрзо, и не загорува, нема што да стоиш и да мешаш.Има некои модели 2 во1 и кукер и аир фраер со 2 капака различни. Види на фб има рецепти многу за инстант пот тој е на ист принцип како овие кукери под притисок.
Девојки дали некоја знае дали може да се купи резервен сад за мултикукер ? имам на делимано но страшно мн лепи , да не ми стои така , гледам се фалат сите , мојот лепи
Го имам овој мултикукер,денес прва употреба. Не ми е јасно зошто во одредени моменти ми се појавува Е2? И зошто кога сум на програмата Brown,за запржување нели што е,кога е отворен капакот се појавува тоа е2,а како што разбрав може и со отворен капак таа програма? И некако многу долго припреми прави ,врти тоа на дисплејот додека да почне да одбројува? Некаде грешам,но не знам каде Прва употреба ми е,ќе го научам валјда. Ако некоја го има нека ме просветли.
Zeni pomos Sakam da zemam nekoj aparat no da ne se siri miris vo domot vo leto.Se mislam pomegu Air Frayer i Multi Coker. (spore na terasa ne doaga vo predvid). Obicno gotvam za 4-6 dusi.Sto e podobro i kakvi,kolku kilski da se? Fala odnapred.
И јас сум на мисла да земам мултикукер ,само да прашам како излегуваат манџите во него? За тоа најмногу ми е,дали се вкусни и дали се намалува времето на готвење?
Prevkusni se samo sto kolku stavis voda tolku si ostanuva deka raboti pod pritisok I vodata vnatre si cirkulira. Vremeto ne samo sto se namaluva tuku I ic ne se zamaras dali iskipalo dali se zapeklo ili sliccno. Gravce od vecer ako mi e pokisnato utredenta vo kukerot za 15, 20 min si go varam, a ako ne mi e pokisnato za 40 min. Ako si vo mislenje da si go zemes. Jas iskreno se preporodiv. Mnogu pati mi se desilo ako sum na brzanje se da si namestam vnatre da go pustam da se pravi I koga ke se vratam doma imam topla I gotova mandza. E sea za onie sto pravat zaprska so brasno moze I so otvoren kapak da ja stavis zaprskata da movie vodickata.
https://www.delimano.com.mk/delimano-electric-pressure-multicooker Се мислам да си го купам, како сте задоволни? Дали се вкусни јадењата, и освен манџи, се користи ли и за други јадења?
Го имам и сум презадоволна, сум готвела манџи, гулаш, можеш мислам ориз да правиш во него да динсташ и сл.