Зависи што. Компир морково чуда на 3та програма за 5 мин се готови. За грав мануал сетингс околу 5-60мин висок притисок, грашок има една беанс незнам која бројка е точно, за отворен капак е 5ка програма, за месо да развари да се распаѓа се првата и втората. Е сеа глеам членки пржеле и тиганици и слично во него јас за такви работи не сум го користелла сеуште
Дечки лонецот го мијам со меката страна на сунѓерот и со фрош сјај и плакнам со топла вода. Кога се исуши приметив дека ми изгледа вака. Пак го измив и истото... Има шанси да е каменец или се има оштетено? Мултикукер на Тефал е иначе.
Сакам да ги прашам искусните со мултикукер како правите малку да ви се згуснат манџите? Се како вода ми излегуваат мене , не знам дали правилна програма користам или пак многу вида ставам?
Кој тип на “кукер” е за брзо готвење? Имам крчко, сакам да можам манџи и оризи и грав и чуда да правам брзински пошто немам време, само не можам да видам по карактеристики кој е тој тип…