Ритуал на Femina.mk

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Snow-Queen, Jan 30, 2013.

1. ku4ence

ku4ence Популарен член

одма мода и стил :)

2. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Веднаш Предлог филм и негова рецензија :D и после си ги отварам моите мислења од претходен ден да видам дали имам одговор ;)

3. ceca-1

ceca-1 Популарен член

-Прво ако има ЛП
    -Го пребарувам корисничкото име и ѕвездичките
    -Потоа во Види ги сопствените теми
    -Па разгледувам теми во Нови мислења

4. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

-отварам ЛП ако имам некоја порака...
    -Пребарувам gentle.girl
    -Ако сум пишала некој сон отварам да го видам одговорот, тоа ми е едно од најважните
    потоа разгледувам низ темите и си коментирам :D

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Ако некој помислил на мене преку ЛП, тогаш го изигрувам ритуалниот танц, си се шлапам по задникот со 20 камшици за да ми тргне на арно денот на Фемина, седнувам на колена со запалени шкорчиња во зависнот од часот кога го правам ритуалот и се молам да ми дојде инспирација за лепи текстови. :D

Читам свега и свачега, и детски бисерчиња, и Сноу до каде е со свадбата, не читам Другата наука - не ме интересира, темите околу Бременост и бебе ги игнорирам.

Сегде може да ме најдете, најчесто СДК во Кафе муабети и Фудбалски натпревари и темите околу спорт, до Серии и емисии. Тука најмногу се движам, ако ме видите - мафнете ми. :hai:

6. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Вака.Пред да кликнам најави се,ја кажувам Оче Наш 3 пати,за секој случај да не ми се погоди некој трол,па да му ја кажам цела за да ми се откачи (во примерот со попот) .После ставам икона на маусот и кликам најави,ако имам лп пополека,пазејки да не е тролче отварам,и одговарам на истата.Отварам СДК и читам и читам,и после одам на четот,да ѕирнам дали има некоја интересна особа,го молам Господ да ме посоветува дали да пишам,пишувам,чекам да дојде горде,ако нема абер од нејзе,ја кажувам Оче Наш овојпат два пати и кликам свечено на копчето одјави.Се одјавувам и завршува мојот ритуал на фемина.

И да,секако се шалам,зш Фемина валда не е црква и да не го мешаме господ и молитвиве :D

Се најавувам,ако имам лп отварам и одговарам на истата,читам во СДК,отварам чет,си одам,читам по темиве што ме интересираат,и се одјавувам.Толку :D

francais likes this.
  7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Искрено, во последно време ептен ретко се логирам, со ник и пасворд. Вака нелогирана, препрочитувам ако има нешто интересно низ темите.
    Најпрво одам во Сдк, читам некои мислења кои ми западнале за око. После си одам рендом, во темите за спорт нормално обавезно си читам, детс мај ериа :) . Музика, филм, серии исто меѓу најчитаните. А потоа темите за диети, се друго што ми е корисно за изглед итн. Ја посетувам и моден блог редовно, во последно време. Друго, слабо читам.

Кога се логирам гледам што има ново во Модни критики, ставам лајк на тоа што ми се свиѓа. И така :).

8. feminium

feminium Истакнат член

Па јас не се логирам постојано сум си логирана, значи само ја отварам странава, потоа одам во теми или во активни теми,ако ми се досадни темите таму одам онака во насмевка или кафе муабет од мода ако забележам нешто интересно се вклучувам во дискусија и така :) аа да и читам што се случило со Елиза и Хурем :rofl: :rofl:

9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Најпрво се логирам и читам ЛП.
    Ако сум на диета ги читам диеталните теми прво. Потоа читам за Серии и Филмови.
    Потоа одам во СДК за да прочитам какво е времето надвор, оти ме мрзи да станам од кревет :D .
    Читам и пишувам во спортските теми, и за крај ја оставам Модни критки.
    Родендените ги заборавам, а СП ретко читам оти слабо ме поздравуваат :) , а и плус ставаат само торти и чоколада, а јас сум стрвла и одма ми се пријадува :mm: .
    Ако не ме мрзи ќе пишам нешто, ако не ќе си ги турам лајкчињата и ќе си продолжам со играњето игри на фб.

Сега читам и ме збунивте, може и името да си го пребарувате, дали сте сте спомнати на цел форум :^) ?
    Не знаев дека постои и оваа опција, за срмота :D .

10. Ann.94

Ann.94 Популарен член

^ Може :) Си го пишуваш името горе во пребарај и секој што те има спомнато или цитирано те дава. Само ние гревчиња што сме со повеќе симболи или со по три букви не можеме да се пребаруваме :D

Инаку немам некој посебен ритуал, кога како ми дојде. Битно во букмаркс ми стои линк до Нови мислења, и тоа е прво што отварам.

11. lolitoo

lolitoo Популарен член

*ЛП
    *Активни теми и коментирања.

12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Епа.а...прво го резгледувам ХОМ :) (HOME)

13. psychic

psychic Популарен член

прво ЛП, после сонови и потоа зависи колку време имам :D

14. Flower27

Flower27 Популарен член

1.Гледам дали имам ЛП и ако имам враќам на истата
    2.Гледам активни теми
    3.Си отварам СДК си читам
    4.Си играм форумски игри
    5.И си читкам друго што ќе ми дојде интересно :D

15. Dala

Dala Популарен член

*Лп ако имам
    *На чет гледам што како
    *Одам до профилот на Lella да видам дали е онлајн,ако не е и праќам лп да ми пише,а ако е онлајн и не ми пишала одам да искарам :D
    *Читам низ темиве
    И така...

Lella likes this.
  16. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

прво лп ако имам читам и враќам на нив
    потоа активни теми
    па читкарам што има ново на почетна,малце мода,диети,здравје....

17. angelche16

angelche16 Популарен член

Нјаважно ЛП :D:D

18. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Правам 100 пати рефреш и чекам 5 мин пред 12 за хороскопот утрешен, исто како Нова година да пречекувам. хахаххаха :rofl:

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Па прво темата лице, после кафе муабети и нотификации гледам :rofl:

20. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Ритуал? Па може да се каже и дека ми стана „ритуал“ отварањето на темата „Ние околу и преку 40...“ Секој слободен момент се вклучувам на Фемина и одма во омилената тема... Па, морам да бидам во тек со шипките, мајсторлаците, министерствата :rofl:...
    Кога имам повеќе време за Фемина обавезно отворам Литература и уметност, Храна и рецепти, Забава, СДК, Дом... Понекогаш ми се случува да отворам теми со 0 (нула) одговори и да напишам нешто баш во тие теми... Сметам дека секоја тема заслужува барем еден одговор!!!