Читам дневек хороскоп Отворам ЛП ако имам непрочитана порака Одам на известувања Непрочитани мислења и си коментираам
Најпрво ги проверувам новостите, ако има нешто интересно го читам, ако нема продолжувам со хороскопот. Потоа се логирам, ги проверувам известувањата и личните пораки и скролам низ непрочитани мислења, ги читам само тие што ме интересираат и потоа се одјавувам.
Најпрво проверувам пораки (ако има, секако), потоа нотификации, па најактивни нови теми, па што е последно коментирано и на крај отварам некоја категорија.
Отварам нотификации или ЛП, а 100:1% нема, така да отворам нотификации Разгледувам којшто, како одговорил Читам дневен хороскоп и теми Пребарувам мислења од одредени форумџики Разгледувам неразгледани подфоруми и теми Пишувам во СДК или Како се чувствувате денес Пишувам во теми што ме интересираат.
40ка темата, па... натпреварот во готвење -некој да не пишал нешто да сум пропуштила, немо- ..плус, Инстаграм, Вашето кафе итн. Следи, Game of Thrones, па.. ФФК да видам,последен коментар. Дур сум таму, шњурам по други серии и последен филм. Трансфер на Музика - што слушате во моментов или вашиот хит.. враќање на кафе муабети.. медитирам пред Како се чувствувате и се мислам,таму да пишам или во Денес.. да пишам. Ги затварам. Редовно. Тешко ми паѓа изборот измеѓу, демек. Што би му кажале отварам.. медитирам и таму. Затварам. Одам некоја смешна тема да прочитам. Се враќам на 40ка. Чат-пат младиќите ќе ги ѕирнам и СДК. Това е горе-долу.
Најпрво се осигурам дека нема никој дома Прво ги гледам нотификациите,па личните пораки.ако ми пратил некој веднаш му одговарам,и после ги разгледувам темите.
Лице - цела категорија, листање на музика, актуелни политички настани...периодов и диети знам да заглавам, и ако ми е апла досадно знам и во мајчински муабети да се префрлам и да се зачитам.
Prvo Notifikacii.. -pa LP ako imam -pa SDK -pa +\- 40 -pa celo Skrieno katce Dodeka sum na rabota mi e postojano vklucena Femina i minimizirana. Po potreba si citam niz temi za recepti.
Најпрвин гледам нотификации и ЛП ако имам некоја... сеа откако се отвори младинското ќоше секогаш прво го отварам него од темите , потоа СДК и СП, сите рилекс теми со слики (влпф, модни критики, шминка, инстаграмите и натпреварите ) во насмевка си читам цепки или во некоја актуелна тролска тема за сеир , па разгледувам за филмови и книги што да се гледа/читне, во музика обавезно и со по некоја песна да се пријавам... и Што би му кажале си читкам чат пат И секако на чет ако ги има другарчињата, најмногу таму се задржувам со муабети
Proveruvam notifikacii i razgovori, posle gledam dali kje mi fati oko neshto od novite temi/mislenja i toa e se. Samo koga mi e zdodevno vleguvam vo nekoi podforumi. Ako se pogodi da sum tuka po polnokj, go otvoram i horoskopot, od navika.
Прво проверувам нотификации и лични пораки и потоа одам непрочитани мислења и ги читам темите што ги следам нон-стоп, пишувам по некое мислење некогаш, се релаксирам
Прво нотификации па лични пораки и после: 1.СДК 2.Што последно си купивте 3.Добив/дадов 4.Модни критики 5.На срце ми лежи 6.Врски,сех сингл И после друго разгледувам.
Како и повеќето, прво проверувам нотификации и пораки (ако ги имам). Потоа, веднаш на ФМЌ, обично првиот пост во денот ми е таму, се полнам со инстант позитивна енергија Други омилени теми ми се и Сакам да кажам, На срце ми лежи, Што би му кажале, Фемина Инстаграм, Вашето кафе преку слика и општо целата категорија Храна и пијалаци. Обавезно возвраќам и на некој СП, ако го има Во Музика си барам песни што ми одговараат на расположението, кога не знам ни сама веќе што да слушам Редовно коментирам и во Како се чувствувате денес
Иако во последно време не се уклучувам многу често ради обврските.... Прво ги проверувам известувањата, па пораките ако имам и после тоа која тема ќе ми дојде таа. Но најчесто се: Што појадувавте денес Фемина инстаграм Што јадете во моментот Сакам да кажам Ваши лични професионални фотографии И така натаму...
Редоследот на форумот ми е овој : - Известувања , ЛП , Вашето кафе преку слика , Насмевка , Другата наука ( сонови и необјасниви случки ) , Политичка релаксација , МЈФ , Испукајте се . Понекогаш : - Мојот аватар , СДК , Актуелни политички настани , Црна хроника и сл. теми .
Читам од кај сум застанала во 40ка, па во Мајчински. Следно ми е цела категорија Дете. Се префрлам во категорија Бебе. После, ако остане време, одам на ~непрочитани мислења~ и си бирам тема на интерес за читање.
Отварам Сакам да кажам, На срце ми лежи, мјф, мода и стил, семејство. ЛП не отворам затоа што затворена ми е опцијата за пораки.