Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ријана (Rihanna)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од magic, 8 декември 2009.

1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Rihanna ми е омилена од странскиве пејачки. за песните не ни коментирам пошто се подразбира, е сега за стилот :) . мене повеќето нејзини комбинации ми се допаѓаат. сега не викам дека би ги носела, бидејќи сепак тоа е сценска облека, меѓутоа секако е препознатлива.
    и сега баш побарав колку е висока, била 1.73 :o . мене мн пониска ми личи.
    како и да е, јас си ја сакам :inlove:

2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.242
    морам да искоментирам и јас го делев твоето мислење до пред неполн месец и мислев дека ке пее ужасно на концерт но просто се изненадив ,братучетками е на работа во америка и беше на еден нејзин концерт и од она што ми го беше пратила стварно останав без зборови не е дека нема глас има и тоа супер го истерала концертот -ме изненади.....па всушност ни бијонсе немаше да ја земе за свој придружен вокал да немаше глас - па од таму и започна кариерата,... и сега ми го докажа тоа

3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    па нормално со тек на време секој се подобрува.. а да не го спомнеме фактот што таа работи со професионалци!! Така и капацитетот и распонот на гласот се зголемува мене не ми е лоша како порано.. сега можам да кажам дека и пее!!

4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Мене Дринк ту дет многу ми се допаѓа, но таа со Ники, иако сум нејзин фан, пак велам (ама за спотот)-Уат д... :^) а и песната не е кој знае што...

5. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ријана ми е омилена пеачка...ми се допаѓаат сите нејзини песни...а омилени ми се :

1.Russian roulette
    2.Man down
    3.Unfaithful
    4.Good girl gone bad
    5.Breakin' dishes

Инаку мн сакам и јас да си истетовирам оваква тетоважа :inlove:

Прикачени фајлови:

• 02.jpg
      02.jpg
      Големина на фајлот:
      28,1 KB
      Прегледи:
      145
  6. MilickaDo

MilickaDo Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Ја обожавааам. Можеби секој има право на свое мислење, но мене ми е омилена!!!!!!!!! И ги слушам скоро сите песни и мн. ми се допаѓаат. иако последниве можеби не, ама РиРи е супер

7. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.185
    И мене ми една од поомилените. Секоја песна што ја извади и стана огромен хит. Порано кога излезе ми беше поприбрана, се расипа малку во последно време, ама ајде:) За стилот.. па не знам. Не е баш по мој вкус.
    Како и да е, песните ми се допаѓаат, затоа и ја слушам.

http://www.youtube.com/watch?v=nhBorPm6JjQ&ob=av3e

8. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    има многу убави песни те амо е една од најубавите :) :)

9. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Може ли да кажам дека ја слушам?!??!?!?! Па да еееејјјјј и јас сум ја слушала бее,не навистина девојчевоима супер еснички оваа новата ми се допаѓа навистина лајк

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Омилена пејачка или една од омилените :) .Има специфичен и убав глас и е од ретките денес кои имаат песни кои значат нешто.Ми се свиѓа тоа што има такви мрачни песни од типот на Мен Даун и Рашн рулет кои многу ги оценуваат како сурови и песни во кои има насилство но тие всушност ја прикажуваат реалноста.Исто има и прекрасни балади :inlove: .
    Типката си има одличен и специфичен стил и дефинитивно секоја трансформација и стои добро.Само малку се разочарав од С енд М иако песната и е добра спотот беше ужас си реков ајде и оваа почна со ала Гага глупостите и циркузите но добро е се врати во нормала со последните спотови и песни.
    И да мислам дека ја бива и за глумење барем од спотовите што гледам.А омилени песни :wasntme: па сите но ако треба да одвоам тогаш Man Down,California King Bed,Unfaithful,Cry и Love the way you lie.

11. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    неможам да ја гледам...физички не ја можам оваа, мелез еввв убаво ја истепа Браун.

иначе има добри песни

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Се што е префорсирано не чини, бар за мене.
    Порано дали дека помала па нешто поубави песни ко да ми вадеше, во последно време некако не ја варам баш многу. :?:
    Ми се допаѓа нешто од нејзе, запознаена сум со репертоарот да речеме, и единствена песна што ме ежи додека ја слушам, и што ја обожавам е:

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY&ob=av2e

13. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Порано ми беше омилена, сега не до толку. :?:
    Знам дека ја отстранив од омилени кога го погледнав спотот за песната Te amo. |( Не и требаше толку бламирање, но ајде нема врска.

Омилени песни од неа ми се:

http://www.youtube.com/watch?v=E1mU6h4Xdxc&ob=av2e

http://www.youtube.com/watch?v=ZQ2nCGawrSY&ob=av2e

http://www.youtube.com/watch?v=rp4UwPZf ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=J3UjJ4wK ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=yd8jh9QYfEs&ob=av2n

Малку поголем е списокот, но тоа е :D

14. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Новата песна мноооогу ми се допаѓа. :inlove:
    И песната, текстот и така и така, спотот особено ми е многу убав.
    Долго време ќе ми биде најомилена од Рихана. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029

Не ми е јасно како можеш да речеш убаво ја истепа Крис Браун ?????? :fubar: :fubar: ...тебе да ти се случи нешто такво да те претепа тој што го сакаш па ќе видиш после колку е само убаво :fubar: :fubar:

16. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEET ... r_embedded

Никогаш нема да ја разберам оваа девојкава,што е проблемот сеа со новиов спот? :)

Сите бевме бомбардирани една година со Крис браун инцидентот а спотов и песната се за него!

Пред да бидам нападнат од некој кој не е упатен ке кажам дека ВООПШто не и било потребно ова,зашто стари рани би се отварале кога на Крис кариерата му зависеше од целиот тој инцидент за кој тој НЕ БЕШЕ единствениот крив!

а спотот.кој го слуша Крис Браун знае дека дечкото од спотов личи на Крис Браун,Има ист стил како Крис браун,Колата која ја вози е иста како што вози Крис,Делот со караниците е ист момент на тоа што се случи поодамна,сликите кои Крис ги постира на Твитер се во ист стил како спотов што е направен...

Епа Ријана душо,пак го претеруваш,остај го детето на раат :)

17. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Чист маркетинг, ко што беше и самата тепачка и целата прашина отпосле, така и спотов, и така и смирувањето нивно за икс време. ;)

18. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Девојкава ,беше добра :D ЕПтен ми забега со спотовите на песните Cheers (Drink to that) и We found love :| Незнам зошо ама ко дрогирана ми личи бе ! Катасрофа е ! Значи многу ја слушав ,секој нов спот или песна ми стануваа омилени а сега ми се гади оод неа :puke:

19. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Јас препознав дека е за Крис, бидејќи така нему му беше едно време фарбана косата.
    Чисто информативно. :wasntme:

На crazylady и StarBwoyy им се допаѓа ова.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431