Сум приметила дека во последно време сите го критикуваат нејзиниот стил на облекување, фризура, музика. Е мене баш повеќе ми се свиѓа каква што е од албумот Good girl gone bad, па се до сега. Мислам дека конечно созреа како артист, и е далеку поспецифична од она што беше на почетокот: бледа копија на Бијонсе, долга кафеава коса, поп певливи песнички, веќе видени спотови и настапи. Вака ми е баш посимпатична и поуникатна. Се сеќавам дека порано, јас како верен обожавател на Бијонсе, буквално ја презирав Ријана и ја мразев што се вика, ама сега ми е топ, баш ја засакав
http://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc ОД-ВРАТ-НО! Не знам дали пробува да биде Лејди Гага или Кристина Агилера, ама грозна е.
^ Е дефинитивно со S&M , докажува Good girl gone bad! Интересна музика ми има песничево, ама спотот некако хмм :geek: (Почнува малце да преминува граници, не ми се свиѓаат камшици, латекс, фолии и слични глупости ала Гага )
Не ме напаѓајте ама јас со секоја наредна песна и секој нареден спот и се во него се помалку ја сакам ...
http://www.idividi.com.mk/zabava/Showbi ... index.html Не знае на кој да му се пушта најубавиот маж на светот хммм
Chris Brown hits her, Eminem lies to her, Drake can't remember her name = The life of Rihanna OH NA NA THATS A SHAME
На почетокот многу ја сакав, Unfaithful хит ми беше.И после имаше убави песни како: Te amo,Umbrella,Please don't stop the music и сл.Сега ми е ок ама многу почна да се глупира со срања „А ла Гага“.И Love the way you lie хит ми беше летово,баш е убава.
Не ме засега што другите мислат за нејзе,дали е сатанист или не важно јас ја обожавам. Прекрасна е , прекрасно пее . <33
http://www.youtube.com/watch?v=qWpvOqiH7BU Песната ја обожавам, но вечно ќе ја слушам демо верзијата.Гласот на Ријана ми е кратко кажано одвратен , болка е да ја слушаш во живо.Не би и дала микрофон во рака ни во ефтино кабаре а не пак на светска сцена ама тоа е.За стилот нема да коментирам, нека се пронајди себеси веќе еднаш , се е освен симпатична.Нема вкус.Одбегнувам нејзини фотографии откако го погледнав спотот на What's my name.
Морам да се согласам со ова, значи воопшто не личи на неа.Порано многу ја сакав, кога беше нормална А сега е само уште еден циркузант во ќоше со Гагава
Абре симпатична e и на моменти ептен ми е сексиљава,дури ми се допаѓа како пее на плеј бек,ама во живо...како што пееше на греми мислам дека беше -ноу веиииии - па крекаше ,не пееше.
Што фино девојче си беше пред да ја сќотеќи тој нејзиниот...Сега секоја песна и личи на претходната, колку е она палава и лоша и је*озовна. Веќе видено!
Aј да споделам нешто од концертот имаше многу луге,не можевме да најдеме паркинг,сите патишта беа преполни,едвај поминавме Kонцертот почнуваше во 7.и така ние си седнавме,и излегоја дечките од East movement познати по песната G6,потоа не забавуваше calvin hariis и по 2 саати излезе Pајана ,беше со долга цревена коса,и имам впечаток дека е не е толку висока,како што мислев,кога ги пееше s&m,rude boy,only girl се чуствуваше дека не можеше да ги испее,не можеше да земе здив добро ги испеа-unfaithfull,hate that i love u so,take a bow додека ја пееше hate that i love u so,на екранот се гледаше дека и потекоја солзи сценскиот настап беше одличен,исто така и со публиката пееше 2 саати мислам еве слики,се извинувам за квалитетот
Пејачката во интервју за Вог кажала дека најмногу од сите ја разочарал нејзиниот татко, кој сам им се обратил на новинарите кога таа била нападната од Крис Браун. Атрактивната, талентирана и сексипилна Ријана е на насловната на најновиот број на Вог. И покрај славата и парите, пејачката од Барбадос, признала дека не е се мед и млеко во нејзиниот живот, особено кога е семејството во прашање. "Чудно е да пораснеш со некој и еден ден тој да ви сврти грб и да направи нешто за кое не сум помислувала ни во најлудите сонови. Никогаш не верував дека ќе ме издаде некој од моето семејство. Ни мојот татко! Но, кога јас се криев од медиумите по нападот на Крис, тој ме продаде на новинарите за еден чек. Сам им се обрати и им кажа еден куп лаги. Ни еднаш по инцидентот не се јави да ме праша како сум и дали сум жива" - кажала Ријана. **********************Eх што ти прави славата http://www.youtube.com/watch?v=e1zRNdJr5sc
Pијана и Kолин Колин Фарел овие денови снима нов филм, за кој се смета дека ќе постигне голем успех. Новина е и тоа што постојат нови трачеви поврзани со неговиот љубовен живот. Глумецот оваа недела бил виден на вечера со Ријана. Бидејќи одредено време постоеја трачеви дека тие се поинтензивно се гледаат, сепак медиумите сеуште немале докази тоа да го потврат. Откако вечерале зедно во ресторанот, тие го напуштиле местото одвоено. Извори блиски на парот кажале дека тие во последно време почесто се допишувале. Наводно Колин се обидувал да ја шармира пејачката, која постојано му испраќала пораки. Романсата наводно започнала откако двајцата биле гости во некое шоу, па по завршувањето си размениле броеви *****************************Kај го нашла овај бе најодвратен ми е