Форумџика на годината

Ријана (Rihanna)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од magic, 8 декември 2009.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.226
  2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Да се изјаснам, алергична сум на Ријана.
    Се помалку и помалку и помалку ја поднесувам. Од убава мома, се претвори во типка која не знае што сака. Многу ми е курвеста на настапи. За пеење? Уф деликатна тема, некад знае да извади некое гласче, ама некад би ја вратила во прво одделение во нижо музичко. Најгрди настапи ми се оние со Еминемчо, не знае да ја пее таа песна и не знае! Убава е песната додуше текстот, али ја отупеа, мразам исфорсирани песни.
    Стилот и е заникаде.
    Она има качено акции до небото и неможе да се спушти.
    Не ја сакам, не ја почитувам.

А и најака нејзина песна, која македонче да ја испееше ќе добиеше посебни теми во сеир, милион демотивации, али Ријана ја направи милионски продавана најдебилната песна.

Може да стојиш под мојот чадор
    (Ела Ела еј еј еј)
    Под мојот чадор
    (Ела Ела еј еј еј)
    Под мојот чадор
    (Ела Ела еј еј еј)
    Под мојот чадор
    (Ела Ела еј еј еј еј еј еј)
    :drunk:

На butterfly.93, Strumfeta93 и Sparks им се допаѓа ова.
  3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Ријана беше некогаш пејачка ,сега е нафурана пичондра со милион комплекси што никако не може да ги надмине ,па само се занесува дека е нешто ,а ваму сите со презир и потсмев ја гледаат.
    Посебно новиов албум и звучи ко никогаш да нема свршено во животот ,ко за к*р да е страдна!
    Има некои постари песни што си ги сакам ,ама новиве - ужаси! :puke:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Man down и е добра, чак и у телефон ја имам :$

На Smilly и Bright им се допаѓа ова.
  5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    ^ денес на глас си ја пеев дури работев :$ уба е, шо да прам :$ :wasntme:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  6. loly89

loly89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    74
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Не гледам кој спот си го постирала Крејзи, ама да, одамна односно уште прв пат кога ја чув песната веднаш ме потсети на Tanya Stephens - It's A Pity...и еден другар ми кажа that he's proud of me for noticing that, пошто наводно истиот човек им ги правел песните :)

Како и да е, мене последнава песна ептен ми се бендисува, јас сакам вакви реге звуци.

Ријана? Што да кажам. Ми се допадна со сосема првиот хит Pon de Replay и уште тук таму по некоја песна, ама во последно време ми е ужасно здодевна. Како и цела музичка индустрија.
    Сериозно веќе не нуди ништо посебно а и ми се мачи кога ја гледам, на ништо не личи. Шлем со Мики Маус уши и слични глупости, море ајт. Не ме инспирира ама ич и искрено веќе не ни размислувам дали има квалитетен глас или не, кога прави песни (со иклучок на последниот хит) кои се толку здодевни веќе од прво слушање, што кога ќе ја видам на некоја музичка ТВ, морам да исклучам.

8. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Па добро Росоњерка не ја пишувала она таа песна. И најдобрите македонски песни, да се преведат на англиски можат ептен смешни да испаднат.
    Па од овие кокошките што денес "владеат" на музичката сцена, само неа така можам да ја слушам. Оваа последната и е добра. За стилот не коментирам, денес сите се трудат да бидат нешто посебно.

9. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Не ја сакам. Ми е многу контрадикторна и имам чувство дека нема свое јас, туку пее се што ќе и се даде. Еднаш сака да е нежна и единствена девојка во светот, друг пат сака да ја тепаат и малтретираат, трет пат сака груби момчиња а четврт плаче затоа што таквите груби момчиња ја лажеле.

Гласовниот капацитет не и е ништо посебен, внимание на концертите добива со константното менување на аутфитот и сценскиот настап.

Песните како песни се добри, only girl ми е убава, unfaithful исто, но кога ќе ми текне дека девојка која пее за камшици, садо мазо, синџири пее за нежна љубов ми се крши филм. Ги има најмоќните лица зад неа, нека си одбере еден стил и нека си го тера него.

На rossonerka и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  10. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Се согласувам и јас. Има убави песни, но првата Rihanna ми беше подобра :)

11. Vampirche.18

Vampirche.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    2
    ЈА ОБОЖАВАМ ! Немам зборови.. Сите нејзини песни ми се допаѓаат. :D

12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0&ob=av2e Песнава и ја обожавам. Во денот мора да ја слушнам, барем еднаш. А за неа, како пејачка, имам веќе оставено мислење :)

13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    И мене ми фали старата Ријана.. Се сеќавам многу одамна, првпат ја забележив на песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=hD5MRBzY1uM
    И премногу ми се допадна :)
    Потоа дознав дека и Pon de replay била од истата девојка, и сите следни песни ми се допаѓаа.
    Сега кога ја гледам Ријана, неможам да поверувам дека тоа е истата девојка од пред неколку години :^)

14. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
  15. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Само јас забележувам или,Риана навистина полека се враќа како што беше порано ?
    http://i.imgur.com/rYqzZ.jpg

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.223
    ми се допадна новиот спот и песна :clap:
    за разлика од новиот на бијонсе |( иако ја сакам сепак ми е многу ко me myself and i-не мислејќи на тој спот туку во стилот јас па јас и никој друг ...видете ме- па добро де те знаеме |(

17. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
  18. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.365
    Ријана има стварно добри песни...Е сеа за неа како пеачка...Мислам дека малку претера со тетоважите...Не и требаше до толку,но сепак тоа е нејзино право...Омилени песни ми се: Cry,Man Down,Russian Roulete,Love The Way You Lie (Part 1 & 2) Ft.Eminem (и тоа повеќе заради него :$ ама и Ријана не пее лошо :) )Unfaithful и Only Girl(In The World)...И S&M ќе ја заборавев... :D

19. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
  20. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Два посто толку моќно да звучеше во живо колку што ѝ е корегиран гласот во студио арно ќе беше. Не можам да ја слушам, пискава ми е. Има 2-3 убави песни, ништо повеќе. Типичен продукт на шоу биз индустријата, продава малата и тоа е тоа. Не дека гледа некој талент, се` во врска со неа вришти со секс, што ми е одбивно. А одбивно ми е од причина што се утепува од трудење, пренагласено и со сила. :) И не знам како воопшто лиглево се споредува со Бијонсе, кога жената има едно безброј пати поголем успех и кариера, во живо партал прави, за изглед не ни коментирам. :)