Баш во тој филм ги докажува способностите кои ги поседува. Можеби Твајлајт не е префериран бидејќи постепено преминува од романтична во приказна за вампири, ама буквално се менува и темпо и смисла и све (токму тоа е она што ме разочара малку во продолженијата на Твајлајт), но има нешто во него, да не се повторувам ете, го бива човеков, а и режисерите го сватиле тоа, штом добро заработува.
Порано ми се допаѓаше, сега не толку многу. И мене лично повеќе ми се допаѓа неговиот лик во Remember me, отколку во Твајлајт. Плус Remember me според мене е многу поквалитетен филм, од Твајлајт. Сега гледам го прогласиле за најзгоден маж, а мислам дека не ја заслужува таа титула бидејќи има многу посекси мажи од него.
Кога веќе ви ствара чувство на гадење, сакам барем една добра причина да се наведе, бидејќи нели правиме анализа на човеков
Jaс во Твајлајт не можам да го поднесам. Впрочем од целиот филм ми се повраќа. Сум го гледала во Вода за слонови и таму ми беше добар. Не ми е енешто посебно, ама онака, не е ни толку лош.
Значи, колку што сватив, Твајлајт е една од причините што Роберт им остава лош впечаток на гледачите?
Па јас неможам да го смислам бидејќи напнуваат некои девојки со човеков кобожем којзнае што е лепотан а според мене е далеку од тоа (тоа си е мое мислење)...некако ми има моронска фаца како да незнае да се насмее и тоа неговите изјави дека не сакал Спојлер пи*ки или како и да беше Па да му дадеме Спојлер к*р и можеби ќе биде задоволен.
Виножитке мила, слатко ме насмевна.. Од каде баш оваа слика покрај толку други Овдека и он самиот би се согласил дека не е привлечен
Е богами, цел ден ми е катастрофа а ти ми ја префекционализира ноќва, паднав од смеење. П.С Воедно сум лута бидејќи ми постираш тука "фотошопирани" слики. Ова е местенка
Да бе, сега местенка било Морам да признаам дека и јас се пукнав од смеење на последната слика Ми заликува на некоја теткица со фризот
Мене првата од земја ме дрецна На втората ми е фаца од времето на ренесансата А со овие две слики, ги демантирам твоите
И ти викаш за моите слики дека биле со фотошоп Дај молим те, ова не е он, ова е фотошоп Kaко и да е, за убав и секси маж мене не ми е, кога го гледам не ми идат dirty мисли, ми иде да му ја избришам шминката од лицето
А типов работи ко манекен или е глумец па што сте му се запнале толку за сликиве? Јас мислам таму третиот заб од внатрешната страна му глеам некој кариес кој има тенденција да го зафати и 4тиот заб, а и на левата пупка формата и е некако неконвенционална, не не. Ова еден вистински маж не смее да го има. Не ми се допаѓа. Упс, I feel like being 14 again Ма што е битно кого го пали а кого не, de gustibus non est disputandum, некоја таква узречица постоеше. И мене ме пали Винсент Касел а на некои им е одвратен. ЈБГ. Ќе се расплачам сеа. Да зборуваме за глумата. Дајте предложете уше некој филм со него, да го видиме како го бива детево Јас си реков - кој не го гледа неговиот талент во Remember Me или нека научи да гледа филмови или нека ми ја даде пеглана - јас доброволно ќе си ја голтнам
Немам ништо против Роберт, не би рекла дека е тапа во глумење, не ми е грд, не ми е ни многу убав, немам слушнато да прави некои глупости, па нема ззошто да ме нервира, едноставно I don't mind Ми се допаѓа како пее, се надевам ќе успее да се пробие и на музички план. Се согласувам дека омразата кон него најмногу е поради филмот Twilight, ама како се вели: Една ластовичка не прави пролет, нели?
Темава е за него како актер, не како пејач. Еве линк од другата тема. grupi-i-izveduvaci/robert-patinson-t7803/