Има друг тип на xiamo и по тоа што прочитав податоци за оваа добра ќе е. Се зависи дали и какви теписи имаш.
Имам само еден тепих и тој не е од бушавите туку од тенките теписи. Мислам дека нема да му биде проблем да го усиса и него
Штом не е од бушавите нема да е проблем. Само сметај ако имаш високи прагови на вратата нема да може од соба во соба да оде сама. Ама и за тоа има решение, ќе ја дигнеш и преместиш во која соба сакаш да смука. Само кругот не и базата
Дали некој ја има оваа правосмукалка, дали сте задоволни? Многу е намалена во сетек, а одамна се мислам за шаоми па сега се премислувам
Искуство со dreame f20? Или било која серија на овој бренд? Може и препорака од искуство за робот правосмукалка во ценовен ранг до 25.000.
Имам (кратко) искуство со Dreame D20 Pro Plus. Задоволен сум од чистењето, а џогирањето е онака, океј, ама уште пред да го земам знаев, бидејќи не ми треба за џогирање. Дури и тепихот (делумно бушав) без проблем го чисти ама за него го пуштам уште еднаш посебно на најголема моќност, само тепихот. Би го оценил: чистење 8/10, џогирање 4.5/10.
Предлог за робот кој нема да ака во комода и остало, а да чисти солидно. До 20 000 ден, повеќе не ми се дава а и некако не верувам дека ќе чисти асално ама за денови кога не стигнувам да подзавршува работа.
Роботот во последно време не ми вшмукува добро всушност скоро воопшто не мети, некој совет ? Roborock Qrevo Edge
Xiaomi s20+, лично сум задоволна и кога го купував беше 19.000ден, сега гледам имаат извадено нови модели појаки во поглед на моќност на шмукување од овој модел и движат околу оваа цена.
Една познаничка зема Xiaomi H40 со постоље за собирање на ѓубрето , со обнова на договор преку А1 , и задоволна е од чистењето и џогирањето
Па ниеден не се удира во комода Мојот е Шаоми С10+, веројатно има и понови модели сега, толку околу 20 000 го земав. 2+ години го имам, презадоволна сум.