https://mi-store.mk/product/mi-robot-vacuum-mop-pro/ Има ли некој искуство со оваа роботправосмукалка?
Оваа конкретно постојано е вака на акција, другарка ја зема и не е многу задоволна. Јас имам друго роботче, јас сум многу задоволна од мојата.
Добар ден на сите, имам робот правосмукалка Ровента, до сега беше супер, сега не сака да џогира.Некој да не знае што е проблемот?
Да е заглавено не е, проверив баш, си тече вода од тоа, ама не се влажни доволно крпата после. Ресет ќе и направам обавезно , фала за информацијата
Јас ја земав е 10 и се зафркнав или па не знам да ја мапирам точно.. само се удира негде и морам по неа да одам. Можеш да ми кажеш повеќе за 10ката? Пошто изгледа ќе ја мењам за неа или 10 плус
Мојава си работи супер, не сум приметила да се удира. Најважно е убаво да го мапираш станот и пред да почне со чистење да раскренеш од подот ситни работи или се што може да и смета. Јас мапата ја имам поделено на соби, ги имам наредено по редослед по кој сакам да чисти, раскревам претходно столици и слично од подот и ја пуштам. За околу 40 минути ми чисти. Станот е со внатрешна површина од 54 м2.
Ги има некој овие модели, добри се. Вака на попуст не се скапи. И дали е корекна странава за онлине нарачка
Препорака за некоја не прескапа ама добра? Ме занима дали ви собира трошки од тепих? Како функционира баш она како правосмукалка и си поминува се ?
Јас ја имам xiaomi e10 и прво се удираше буквално во се, но откако го искенира просторот предобра е. Околу 10 000 е. Исто бољи функции од неа, а прилично пристапни се s10 и s10 plus. S10plus е најдобра варијанта од понудените затоа што си има 2 крпи со кои џогира, притисокот е поголем и подобро брише.
Кажи ми за со теписи арна ли е? Плус куче имам дома ? Претпостаувам за џогирање си се подесува посебно; она кога сакаш да усисува кога да брише
Влакна собира топ, на тенки теписи се качува, бушавите не. Е сега она по правило не е за на теписи, да си прашаш за s10plus таа мислам има таква опција ама не сум сигурна. Мојата е основна верзија, има посебно за смукање, посебно џогирање, но има опција да ставиш и истовремено да џогира и мете. Има опција да ја пуштиш и за ќошињата поголемо внимание да обрне. Не сум задоволна само од батеријата, пошто поголем стан имам па се троши многу брзо.. па мора да се полни па да продолжи. S10pus мислам дека има и подобра батерија односно не се празни толку брзо. Инаку се мислев меѓу ровента и xiaomi ми беше посочено дека втората марка има далеку подобри сензори и дека на ровента и го плаќаш само брендот. Се надевам дека ти помогнав и слободно можеш да ме прашаш било што доколку имаш уште некоја недоумица.
Тенки се она класика тепих, ме нервира секој ден има по некоја ронка плус влакна од кучево по паркет. Па за тоа и би земала , можда глупо ќе звучи али чудно ми е како може толку мала ствар да заврши работа ..
Здраво. Ме интересира дали ја има некој и дали е добра, ме интересира дали собира од тенки теписи трошки и влакна и дали убаво џогира ?