Predlozete mi torta so Masha i Medo,sin mi gi obozava,pa ovoj rodenden taa ke ni bide temata,ne ni e bas skoro,no dobro e uste sega da pocneme da se pripremame i da sobirame idei
Незнам сликата како би ја нашла, но знам беше округла торта цела прелиена со чоколадо, направена смо куќичката на медо, пред неа стојат фигурите маша и медо. а околу целата торта - кругот вертиклно се залепени грисини. таквата ја видов во ромнса многу ми се допадна
Да прашам едно прашање. Колку отприлика ќе ме чини една роденденска торта на еден спрат( чоколадна) украсена со фондан, и која слаткарница би ми ја препорачале, освен Канела каде до сега купував,ама се скапи- 20 парчиња со фотографија горе ме чинеше 2000 ден, стварно многу е. Фала однапред ☺
Moj predlog Aromati cokolaterija.2.100 plativ za torta od 45-50 parcinja na dva kata,lani vo septemvri.I toa so puter,jajca,mleko,znaci ne aromi,,mleko vo prav,margarin i slicno. Krajno profesionalni,tortata preubava i na izgled i na vkus. Zirni gi na FB,iskontaktiraj gi i rasprasaj se. Ne veruvam deka bi te cinela poveke od 1.000-1.200 den