Овие се по 20-25 парчиња, за 40 треба да е дупло повисока од ова, најдобро прашај во слаткарница ама до 1000 сигурно нема да најдеш ниту со шлаг. Пред некој месец за 30 парчиња платив 2200
Прескапо си платила, за роденденов на син ми 30 парчиња со фондан и фигури плус платив 2000, ценава беше горе доле во куп слаткарници што прашав. @Hortenzija прашај во Кувертира они се така поевтини.
Да, скапо платив заради висината, баравме висока, а тесна. Исто имаше пониска и поширока за помала цена.
@Hortenzija во Шарлота прашај си, евтини цени имаат, а на изглед преубави торти прават, па и вкусот мене ми се свиѓа. За 700ден 30 парчиња торта земав за роденден и тоа преубаво декорирана беше, не се доплаќа ништо за декорација со шлаг, како ќе им покажеш слика исто така ги прават, ја баш сум задоволна.
Видов дека веќе си порачала, еве совет од мене за друг пат за торта ич да не се мислиш, обавезно да си порачаш од Ве микс, да не речам скоро секоја торта ја нарачувам од таму и сум пре задоволна од вкусовите а и декорациите. Што сум им покажала, тоа ми имаат декорирано
Mi se brzase a i so kerevo edvaj se pogodi me nareden rodenden ke gi imam vo plan ma da neznam kako se so ceni ama ke si znam fala ti
Зависи што и како бараш, колку парчиња и дали со фондан или шлаг, но како и да е, во ред си се сумите не претеруваат. Ништо, нема проблем
Здраво на сите, не знам дали е за тука прашањево, дали знаете каде изработуваат од тие торти како чоколадно срце со чеканче што се крши и колку пари се од прилика. Ви благодарам
Каде во Скопје прават најдобри торти по нарачка/според мој дизајн? Ми треба торта со Хобит/ЛОТР дизајн, каде да побарам?
Здраво дали може да ми препорачате слаткара или некоја жена ако прави торти 30парчиња до 3000ден да биде а да е убава и на вкус