Мене ме интересира какво искуство имате со роденденските торти од нашиве слаткари. Јас сакам торта до 50 парчиња за роденденот на ќерка ми, но обавезно да ја има Пепа Прасич или Peppa Pig, таа ја обожава, но некако во Слатка Улица ми се многу скапи, незнам за Шарлота, дали глазурата од шеќер им е многу дебела или не? Предложете каде на друго место прават торти? Кога ке ни помине роденденот ке ви пратам слика од тортата која сме ја избрале.
На мајка ми и е роденден за неколку дена па сакам да ја изненадам со тоа што ќе направам вкусна и убава торта. Ќе ве молам да ми испратите некои интересни рецепти. Благодарам однапред )
Devojki, kazete mi od kade (vo Skopje) da kupam ubava torta, mi treba za rodenden, a nekako mi e preku glava od Kanela...
Отсекогаш ми било важно како изгледа тортата и колку е вкусна и не жалам пари за добра торта. За следниот роденден барам слаткар кој ќе ми ја направи оваа Еве и неколку други предлози
Сакам ваква торта за 18 роденден да нарачам во некоја слаткарница да ми направат, ама мислам дека тешко нели? А многу ми значи да биде со ваков принт тортата за 18 години , незнам зашто
Значи право за сите мајстори на тортиве, лудница се, денес веќе нема што нема, просто да ти е жал да ги сечеш
Оваа торта ја правев за минатогодишниот роденден на мм. Кутра душа беше изненеден, а тортава е . Покрива топка и торта, не сум направила досега .