Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за блиските

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од WhiteAngel, 16 декември 2011.

1. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Присетисе За нешто низ муабет што ти има кажано дека посакува да го има или планира да си го купи. Изненадија и секако доколку ти е достапно купи и го. Така најмногу ќе се израдува :D и спакувајго интересно а можеш и едно балонче со хелиум да и купиш уз поклонот .. :rofl:

2. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Јоy во тоа е проблемот што таа не сака вакви работи.Таа сака една кутија од Џамбо.И онакви за на очи за спење,демек и пречеа сијалицата додека јас читам |( .Ако и земам само таква кутија ќе биде глпаво,а такви за на очи повеќе нема.Да не знај некој каде да ги најдам низ Битола?
    Adina-јас не немам таблет,таа да има.И мн.пари е. Некаде до 500денари. :$

3. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    провери Низ продавници за долна облека може да ги има . А зошто не одиш во теранова има убави маички и фустанчиња на попуст

4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Ако ја сака кутијата земи ја.Купи уште нешто плус и стави го внатре во кутијата. ;)

На Twinkles му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Femin4e.mk

Femin4e.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    145
    утре и е роденден на мојата најдобра другарка ќе полни 14 дајте предлози што да и купам ве молам :)

6. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    За една недела и е роденден на мојата најдобра другарка ке полни 13 години некој предлог за поклон? И ако може некој да ми даде некоја идеа за изненадување :tmi:

7. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    35
    Зависи што сака и каков вкус има. Ако сакаш можеш да комбинираш фармерки и блуза(да купиш фармерки и блуза и да ги искомбинираш сама), некој парфем, или не знам што друго, кажи каков вкус има другарка ти па ако можам ќе ти помогнам :$

8. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Феминки за два дена сум на дипломска кај најдобра другарка. Е сега не ми се оди со букет или бомбоњера, туку мислев да и купам некој поклон до 1200 ден,но прв пат одам на ваква пригода и баш не знам што се носи а и некако немам некоја идеа,па ве молам за помош. :)

9. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Некоја колекција види лосион со тоалетна вода или некој парфем, најчесто тоа се носи. И бомбоњера за нејзините. :)

На Westsiderka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Можеби повеќе одговара во темата ,,Каде да си купам?'', но ова е нешо ситно, затоа се решив тука. Сакам на мајка ми да и купам за роденден огледалце за во ташна, па некој прелог каде би можела да купам некое така поубаво? Без циркони, светки, ружи и слично. :)

11. anonymous16

anonymous16 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    921
    Девојки, мојата најдобра другарка заминува за Америка таму ќе живее... Сакам да и подарам нешто што ќе ја потсетува на мене... незнам што би било тоа, многу ми значи. Дадете ми некој предлог :)

12. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Можеш албумче со ваши слики и позади нив да напишеш по нешто. :)

На Umbrella22 и anonymous16 им се допаѓа ова.
  13. лејдиbruh

лејдиbruh Нов член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    една моја другарка наскоро полни 18 години. за да не биди мејнстрим со торти и бла бла сакаме да и приредиме изненадување со машки танчер. но неможам да најдам такво чудо. Предлози за каде да се најде таква личност?

14. aneaneaneane

aneaneaneane Нов член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    decki kazete predlozi za poklon i iznenaduvanje za rodenden za najdobra drugarka ..

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.220
    На цимерката и е роденден, дајте кажете нешто идеа за поклон, мислев да и испечатам на блуза Бест Цимер, а и секакви предлози би биле добре дојдени :)

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    @Adi888 убава идеја ти е тоа со печатењето, не мора да е блуза можиш и чаша.
    Дечко ми едно време беше загреан за вежбање па јас му испечатив чаша и таман му ја поклонив тој престана да вежба :rofl:
    Муабетот ми беше дека идејата ти е убава а чашата убав подарок, иде зима па ќе ја користи за чај, какао.. Маичките колку што знам се на кратки ракави, ќе треба да чека до лето за да ја носи.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DragonSlayer

DragonSlayer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2015
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    154
    За два дена полни 45 години, а јас, мојата сестра, брат и мајка ми не знаеме што да купиме.
    Ако може да не е гардероба, бидејќи секоја година купуваме нешто такво.
    Значи, барам предлози што не се маици, чевли, тренерки и сл.
    Благодарам :3

18. Mlle

Mlle Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    256
    Здраво!
    Вака, идеа што да се купи за некој што отвора свој бизнис? Сум слушнала дека се купува брод демек симбол пари нешто ау... И,да помош каде би нашла брод... Мислам сувенир нели не вистински брод :D

19. Queen^^

Queen^^ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2015
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    83
    Епа вака.. ова е сложено.
    На татко ми му се ближи роденден, а јас се мислам што да му купам. Ве молам да ми предложите нешто. Само НЕ парфеми, такви ствари за бричење и алишта, тоа го има во изобилство. Знам дека ништо не преостана- затоа кажав дека е сложено. Се мислев дали да купам околу 9 лименки пиво и да ги наредам на спратови како торта и на врвот да ставам кесичка кикирики... друго не ми паѓа на ум:(:wasntme::o:

20. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.834
    Зависи што сака татко ти.
    Има ли некој хоби?
    Пример можеш нешто за риболов, некое књижуле такво, можеш некое пенкало мултифункционално како што имаа во Авон каталог сега
    Сака ли да чита? Некоја енциклопедија ако има. Не сум многу упатена што има по књижарниците, ама може да погледаш.
    Можеш шах табла на пример.
    Размисли што сака човекот и ќе ти биде полесно.