Здрaвo Јaс нa мoјaтa нaјдoбрa другaркa , и земaв пенкaлo senator , и изгрaвирaв име нa негo..сметaв декa е идеaлнo зa рoденденски пoдaрoк.
Повеќе како предлог за мало дете, а воедно поклон за брат ми. Му купив бела табла, со маркери. Абе го немам видено со било шо толку ќеф да напрај. Дури едно време и почна на неа да ми пиши и така да сме зборале од шо му е ќеф да пиши на неа.
Здраво, каде во Скопје би можела да најдам убав сет шише и чаши за алкохол, добар шах, или нешто слично како на сликата.
Здраво феминки, во вторник и е роденден на мајка ми па утре сакам нешто да купам.. Некои ваши предлози?? (само да не се пижами или парфем)
Филигрански обетки или прстен (зависи што носи повеќе). Има и во Рубин Кармин, а и на ФБ има една страна Еклектика што изработува прекрасни работи. Мислам дека е многу поубаво од класичен сваровски накит, мене најдобрата другарка ми подари висечки филигрански обетки, ни предолги ни прекратки, и ги обожавам
Предлог подарок за 30 годишнина од брак на моите? Имаат насликан портрет веќе, а нема доволно слики за албум со спомени да правам (ич не се сликаат ). Слободно може и предлози за do it yourself подароци
Направи слики од некои битни моменти кои не се извадени во фото албум. Kупи некој убав, сортирај ги по ред и готово.
Подарок за не толку блиска другарка, освен парфем или книга? Размислував да и земам марама или некое сетче од ДМ од Балеа/Алверде, со лосион за тело, гел за туширање или нешто слично, може и миризлива свеќа плус, ама што знам, да не е глупаво тоа. (барем јас сум sucker за такви свеќи и миризливи стапчиња )
Јас би им организирала изненадна забава во најтесен круг на пријатели на која би имало нешто како обновување на заветите, ако мајка ти го има уште венчалниот фустан натерај ја да го облече пак, и би им порачала чаши со слика од нивната свадба или вино некое старо 30годишно со посвета за нив, или некоја изработка како урамена плоча со нивната омилена група од на времето... Јас на моите, кога би можела, би км организирала венчавка црковна зошто не беа венчани..но, мајка ми почина, а и тие годинава би имале 30 годишнина... Честитки за твоите, и златна свадба да си дочекаат!
Блиска повеќе или помалку, ти сепак знаеш што ја радува. Макар и ефтина ситница но избрана со внимание, значи многу. Мене на пример, да ми подарат дијаманти од илјадници евра нема да ми значат воопшто. Ама книга, марама, рамки за слика, нивчаник, кутија за накит, и свежо цвеќе, кој ми подарива непто вакво, значи ме знае
Фала ти Бубале. Искрено, девојчето многу сака парфеми, ама затоа ги има премногу, а и работи со каталошка козметика, така што мислам дека нема смисла да и земам парфем. Ем не и го знам вкусот за парфеми, ем убавите парфеми се малку поскапи, а не располагам со толкав буџет. Сепак мислам дека ќе биде миризлива свеќа + уште нешто од ДМ.
Не верувам некој да не сака миризлива свеќа А за женско секогаш е добредојдено дезодоранс, гел за туширање, крем за тело, некое сјајче...
Здраво дечки да ве замолам за помош ми треба поклон за тренерот роденден му е за неколку дена али немам никаква идеја само знам дека сакам да е нешто посебно со што ќе ја искажам мојата благодарност за се и колку е посебен и различен од другите
Za trenerot, nesto sto e povrzano so rabotata. Sise za voda, fitrola za telefonot (za na raka koga vezbas), od peskirite za vezbanje koj se koristat (ne obicen).... Takvi nekoj raboti. Nemoj nesto drugo von profesijata ke zaasocira na nesto drugo.