Направи сам роденденски подарок Девојки ве молам побрзо...утре сум на роденден на една моја другарка и сакам да и однесам нешто уникатно што ке го направам самата..ве молав што е можно побрзо
Направи сам роденденски подарок Можеш тортичка во вид на гради сношти баш додека бевме на кафе на едно чупе и подарија торта во вид на гради(цицки)
Направи сам роденденски подарок 1. Навлечи куртон на банана 2. Украси кутија некоја која ќе и служи за собирање бижутерија 3. Сплети и шалче за зима 4. Купи тие светки, и остали чуда и сама направи и нараквица/алка или менѓуши 5. Од разни материјали коиимаш по дома направи/сошиј и штосна летна маичка за на плажа или за по дома 6. Напиши и поема 7. Извади слики заеднички и направи некоја ретроспектива од ваши заеднички моменти/дружења 8. На шоља за чај иштампај и (во сликари се прави) нешто што ја смее или асоцира на неа 9. Изеклај и миљенце 10. Во што си вешта?!?!
Направи сам роденденски подарок definitivno posebno ke ja izraduva ako vo golema ramka zakacis zaednicki sliki, izmesani so cvetcinja , peperutki, kolacinja(slikicki mislam) ako me sfati, ili pak odnesi na nekoj karikaturist slika od vas dvete zaedno i da ja napravi crno bela karikatura... neznam so drugo bi mozela sama da napravis.... so srekja da kazese porano poveke idei ke imase.. na primer da i istampas maica so slika od vas dve i slicno...
Направи сам роденденски подарок аничка бе 12 год пуни девојчето...а мислам дека ке направам текст или песна за неа и слики околу тоа ...
Подароци за најмилите Здраво Утре и е роденден на мојата најдобра дургарка.. сакам нешто специјално да и купам.. да ја изненадам.. не се битни парите.. дајте идеа некоја.. ве молам
Роденденски подарок за најблиските Можеш да купиш свеќи и таму каде што ќе го слави да ги ставиш и да направиш срце и внатре во срцето бројот на годините што ги полни и така две три ружи до тоа Имам направено вака баш за другарка се изненади пријатно дека јас така романтична сум и можеш на пример да и докупиш и некоја блузичка или нешто слично. Се надевам дека ти помогнав барем малце
Роденденски подарок за најблиските а што е во хороскоп..... пиши и ке ти кажам нешто така е полесно .........
Роденденски подарок за најблиските Утре и е роденден на мајками, а стварно не знам што да и купам. Полни 50 години. Кога си дојдов од одмор и купив саат, па сеа таа ми вели нема ти шо да ми купуваш, јас добив подарок од тебе. Ја прашав што сака за роденден и ми рече куче. Ама куче немам од кај да најдам, а и тие шо ти најдов се од различни градови па треба да одам да ги земам
идеа за родоенденски поклон? што да и купам на мојата најдобра другарка што ми е како сестра за роденден...ќе прави 14 год. дајте некоја идеја
Роденденски подарок за најблиските на мажето мое му е роденден за некој ден, а јас немам идеа што да му купам ај помагајте, ми треба нешто оригинално оти тој има се
Роденденски подарок за најблиските часовник,рамка со слика од вас двајца,можеби и убава шолја за кафе на која можеш нешто да напишеш или нацрташ Инаку и јас се мислам за неколку дена ќе и боде роденден на мајка ми и незнам што да и земам Па ако има некој идеа нека каже
Роденденски подарок за најблиските Јас на мајка ми за роденден и зедов комплет од 4ри чаши за кафе со тацни комплет беа и два мали свеќника за свеќи. Многу се израдува, посебно зошто со внимателност и љубов е подарено. Поважно е другиот подарок да и го дадете во облик на почит која ја заслужува, подароците и не се толку битни.
Роденденски подарок за најблиските женски помагајте! на сестра ми и е роденден а јас немам идеја што да и купам , кажете некој предлог
Роденденски подарок за најблиските Ако сака цвеќиња,дај и некое убаво цвеќе или како што кажа лукс подари и некој сет од филџани или пак братучетка ми и имаше подарено на мајка и сет од 2 убави чаши за црвено вино.Можеш да и дадеш рамка со слика од вас две,или некоја чаша па да има напишано некоја убава порака...Што и да и дадеш,ќе го цени затоа што знае со колку љубов е подарено