Не е важно скап подарок да дадете за роденден.Важно е тој да биде даден од срце.Па дури и прегратката е поскапоцен подарок од скапите предмети.
Пораки до другарите Епа, вака. Утре и е роденден на другарка ми. И подготвив прекрасно изненадување во кое се сместени скоро сите наши заеднички фотографии, вклучувајќи малку хумор. Но тоа изненадување сакам да го завршам со некој добар текст. Другарка ми многу ми значи. Постојано сме заедно. Иначе јас пишувам убави состави кои многупати биле наградувани и објавувани, но овој пат е поинаку. Незнам што да пишам. Сакам да биде состав кој ќе го опишува нашето другарство. Сакам да биде нешто што ке го памети цел живот. Сакам состав кој ќе вклучува изразни средства. Онака не многу голем но сладок текст. Може ли некој да ми помогне. Кажете како да го започнам составот. Што да пишам во него. Нешто така од прилика. Може и некои неповрзани реченици. Јас сето тоа ќе го спојам. Ве молам помагајте
Пораки до другарите можеш да почнеш нешто вака ... Миговите поминати со тебе многу ми значат. Сите слики и мигови го докажуваат тоа, секоја минута, секој час , секој ден , секоја година те запознавам и запознавам подобро. Ги осознавам твоите невини очи кои секој ден ме гледаат ,твојот блесок и сјај се како Охридските бисерчиња.Денот кога се запознавме ми беше како денот кога за прв пат зачекорив во нашето училиште. Знај дека секогаш ти ќе имаш дел од моето срце. Те сака твојата другарка (името) ! *** И можеш да и нацрташ срциња, само една препорака, писмото на пиши го со твој ракопис немој да го печатиш има поголемо значење така
ВЕ МОЛАМ НЕКОЈ АКО ЗНАЕ ... Каде можам да најдам маркери или течност кои светат во ТЕМНО !? во спотот има ... http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA Благодарам однапред
Јас на пример на другарка што требаше да се сели и купив албум за слики . Целиот го пополнив со слики од најинтересни , најбитни и најнезаборавни моменти што сме ги поминале заедно . На секоја слика напишав посвета ( тоа не беше лесно ) . Купив и кутија за оставање ситници и таму го ставив албумот и и напишав писмото што и го напишав . Кога и го дадов двете се расплакавме . Како и да е да не бегам од темава тој подарок навистина е интересен
Предлог за подарок по повод годишнина од брак за моите? Освен патување, бидејќи имаат планови веќе за патувања..
па нешто што ќе ги потсеќа на изминатата децнија,некоја заедничка слика со посвета.се надевам ти помогнав
Општи прашања Девојки на дедо ми му е роденден, а јас ништо немам купено, кажете ми некој предлог сакам да го изненадам, барем со нешто , некоја идеја набрзинка , времето ми е ограничено
Општи прашања Можеш да му купиш кравата,чевли,парфем,колекција за бричење и нега на лице,паричник и слично.Повторно јас ќе повикам некоја форумџика која знае број од амбуланта(ветеринарна) во Прилеп која работи во ова време.
Општи прашања http://zk.com.mk/search/%D0%92%D0%B5%D1 ... 0%B5%D0%BF? еве ти контакти од ветеринарни јави се и прашај си за работно време. Поздрав
Денес и е роденден на другарка ми и ќе и подариме цеде од мајкл џексон *(го обожава) A друго што да и подариме ???? а што ќе ми предложите вие .. Spoiler ве молам побрзајте за денеска ми е ако може
Ако најдете можете и еден постер од Мајк Џексон. Можете парем, саат, блуза, (ако најдете и со слика негова уште поубаво)
можеш книга-секогаш добар избор е ама зависи што чита или нешто од Индиската продавница, Фенг Шуи-за неа, за собата, накит, за љубов, заштита, за пари
Луѓее ве молам побрзо кажете ми...предлог за поклон за другар? 18 години има лани му земав комплет дезодоранс со гел за туширање ама сега ич немам идеа некоја :/
Женски,незнаев каде да прашам,па тука. За некој ден сум на роденден кај сестричката на најдобрата другарка(2 години ќе полни малото). Што би можела да и подарам ?
некое меченце или пак некој комплет со стегачиња, кикици, шноли и огледалце се разбира розево или црвено