Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за блиските

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од WhiteAngel, 16 декември 2011.

1. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    904
    накит, книга, некоја интересна ташна.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    се тоа и имам подарено за родендени и имендени и за матура итн ама немам некоја понова идеа нешто поинтересно

3. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Што да му подарам на татко ми? :?:
    Ве молам кажете итно ми е

На Despinaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mmg

mmg Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    parfem ili saat

5. mmg

mmg Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    мојата најдобра другарка обожава штикли црвени и планира она да си купи..бидејќи моментално не може да си ги купи си помислив јас да и ги купам што мислите и да изработаам некоја честитка за нејзиниот 18ти роденден ???

6. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    би ти предложила да купиш една роденденска картичка наместо тоа и да напишеш внатре нешто кратко ама убаво :)

7. mmg

mmg Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    само картичка?? а поклон ако не штикли нешто друго помош???исто така обожава долна облека,големи ташни...

На Mara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Купи и ги штиклите што и се допаѓаат, и некоја мала роденденска честитка, внатре напиши некој текст за среќен роденден. :)

9. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.054
    Допаѓања:
    12.497
    Што да и подарам на мајка ми за роденден?
    Планирам крем за лице (бидејќи и се потроши и знам дека ќе го користи :!: ) , ... друго ??
    Некои идеи да ми дадете ?

Денес и е роденден !!!!

10. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.424
    Девојки помош, на другарка денес и е роденден, и купив кошула за на плажа, е сега не знам уште што да и купам. Помош? :?: :?:

11. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Бидејќи си и купила кошула за на плажа, можеш да и земеш и ташна за на плажа некоја (ако нема). А ако има, можеш да искомбинираш некој шешир за на плажа со кошулата, и да не бидат 2 работи + можеш некои обетки да и земеш. ;)

На The-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bile.A

Bile.A Активен член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    подарок за 18ти роденден

Епа вака мојата сестра во октомври полни 18 години , конечно полнолетна и сакам да и подарам нешто значајно сакав да и подарам ланче златно но веке носи ланче помислив на прстен веке има два , вага е сака изненадувања и навистина незнам што да и подарам доколку имате некоја идеја за поклон навистина би ми помогнале .. :*

13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Вагите се под влијание на Венера, па ги привлекува сè што е убаво и артистично. Имаат специјален афинитет кон музиката и секогаш ценат добро CD кое ќе го додадат во нивната огромна колекција. Ако сакате да направите нешто навистина специјално за вага, купете 2 билети за на концерт – тие не сакаат да одат никаде сами.

Не се ограничувајте на само еден подарок. За вагите е многу поважно времето кое сте го истрошиле на нив, отколку вашите пари. Сакаат кога им се обрнува внимание.

Нив не ги интересира дали подарокот е скап или не, важно е да изберете нешто добро издизајнирано и убаво. Како и биковите и тие ги ценат релаксирачките и сензуални работи, па ако им платите третман масажа ќе ви бидат благодарни.

Исто така сакаат подароци кои можат да ги поделат со своите пријатели или со вас како вино, билети за на концерт или некој друг настан.

Жените ваги сакаат секогаш да изгледаат убаво и затоа добра идеа е да им купите убав сет шминки или рачно огледало.

Мажите ваги ја сакаат естетиката исто колку и жените. Треба да се потрудите подарокот да биде најелегантен што може. Опаковката е исто толку важна колку и самиот подарок. Сакаат подароци кои ќе ги потсетуваат на нивните најмили личности. Во нивниот подарок треба да ја внесете својата душа за вашиот подарок да има некаква важност.

Управуваат со куќата на соработката. Па подарете им нешто што ќе ги потсетува на вашата врска или пријателството. Албум со ваши слики, рамка со слика, визитник или телефонски бележник се одлична идеја.

Многу често сакаат сами да си избираат подароците, не поради тоа што не им веруваат на пријателите, а затоа што секогаш точно знаат што им треба. Тоа најчесто е поврзано со работата. Можете и да им купете и некаква игра, која ќе ги релаксира после напорната работа.

Нивна боја е бледа сина и розова. И мажите и жените изгледаат привлечно во оваа боја.

Предлози:
    Чоколада, масажа или спа третман, паричник, уметничка слика, прибор за бричење, рамка за слика, облека со вкус, албум со слики од пријателите и фамилијата, лесна игра за после напорната работа, накит, слика од нивниот омилен актер или пејач, козметика, парфем.

14. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    доколку има ланче и прстен значи можеш некоја интересна белегзија која би ја носела, или пак некој албум за слики, можеш и мобилен на пример јас продадов телефон LG-T385
    беше наменет за подарок.

15. lusi17

lusi17 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    143
    Ако сте другарки од мали нозе можеш да и земаш албум за слики и во него ставај сликии од ко сте мали до сега. Мислам дека подобро нешто нема :)

16. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    На сестрата направи и фино изненадување,нешто артистично,на платно нацртај нешто,немора да е перфекто и ако незнаеш да црташ,нешто смешно,но од срце.Нешто што ќе ве потсеќа на детството.Можеш да смислиш на некој начин да го земеш отпечатокот од нејзината рака и да го нанесеш на платното а врз нејзината рака и твојата,како да се држите за раце.Нешто такво.Или незнам,нешто за што живее,пример јас го сакам театарот и би била пресреќна кога би ми го подариле за роденден Лилиќот.Хахаха,се шалам,кога би ме запознале онака скроз лично со него. :)

17. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Уште малку (уште доста) ќе и биде роденденот на другарка ми...сега размислував да купам вакво нешто
    http://www.claires.co.uk/pws/client/ima ... /45188.jpg една за нејзе и една за мене..но и само тоа да го купам не иде нели...што мислите???

18. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Не можев да најдам соодветна тема, а па уште поглупаво ми беше да го поставам прашањево во ’’Врски“ :)
    На моите утре им е осумнаесетата годишнина од бракот, а мене тек денес ми текна :|
    Наутро морам да им купам некој подарок а немам скоро никаква идеа што :worried:
    Не сакам некој заеднички поклон да им купам, што на пример би стоел во соба (мислам на вазни, табакери, калапи за колачи и сл)
    Сакав на двајцата да им купам по нешто убаво што лично тие би го користеле :)
    Добре дојдени се секакви идеи, само ве молам побрзо, итно ми е :worried: :*

19. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Вака кога читав ми текнаа неколку предлози :
    - ако личноста чита книги и има омилен писател , можете да земете комплет негови книги , на пример ми текна на Дневникот на принцезата од Meг КАбот и на Игрите на гладните , тие можат да се купат така .
    - албум со слики кои претсавуваат ваши незаборавни моменти
    -рачно изработена кутија , може за накит
    - нешто како закачалки за на ѕид , и на него да си закачува накит , ланчиња
    се надевам некому помогнав :*
    Инаку на мојата најдобра другарка и е роденден за 2 дена , полни 16 :) , ако имате некој предлог кажете .
    Лав е во хороскоп и сака фудбал , слуша метал :)

20. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Предлог за подароци на блиски пријатели, еден за мажот, еден за жената? Некаде 26-27 годишна возраст се, и сакам да им дадам подароци одделно. Зе женското имам од прилика смислено, проблем ми е за машкото. Предлог??