Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за блиските

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од WhiteAngel, 16 декември 2011.

1. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Има и тоа и тоа, но си купив пред некој ден прекрасна маичка, повеќе налик на кошула и таа се заљуби во неа. Па си велам нешто слично да и купам, тоа сигурно ќе и се допадне. А пари и да снемам до тогаш, постои друг избор- тато :lol:

2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Предлог роденденски подарок за најдобра другарка која прави 20 год.? Ќе и купам ланче, но сакам плус нешто така поблиско. Може да биде и diy, а може и за купување :)

3. ivana27

ivana27 Нов член

Се зачлени на:
    4 март 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    две од моите другарки наредната недела го слават 18 роденден и имаат покането повеќе гости...ние сакаме да им купиме некој поклон на кој што ќе се сеќаваат и ќе го чуваат долго...а сакаме да им приредиме и некое изненадување...ако може некоја помош ќе ви бидам многу благодарна :$

4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.063
    Допаѓања:
    12.532
    :!: А зошто не подарите некому книга? Мислам дека тоа е идеален подарок.Наместо да давате пари за лосиони,пудри барем на книгата никогаш не и минува вредноста.

пс.Никој нема ми подарено книга за роденден,но убаво би било да му текне на некој од блискиве :lol:

На Skyfall, SunshineYo и Hipica им се допаѓа ова.
  5. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Може да ми дадете предлог поклон за 18-ти роденден? Дека овој е посебен и незнам што да поклонам...Хелп :angel:

6. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Anyone?

7. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Роденден и е на најдобрата другарка и полни 13 години а јас немам поим што да и купам.Облека ,накит,ташни не сакам зошто тоа секоја година и купувам.Имате идеја за нешто поуникатно и интересно?

8. Pink.Barbie

Pink.Barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    23
    Роденден на другар/другарка

За 1 неделa му е роденден на еден другар, не го знам долго, и сакам да му напишам текст. :D
    Дали би можеле да ми дадете некаква идеја околу пишувањето на текстот? :?:

9. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.817
    Допаѓања:
    23.405
    Прво ти кажи ни дали тебе ти значи само како другар? :lol:

10. Stella.21

Stella.21 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    2
    Можеби ја погрешив темата но во секој случај ми треба идеа за подарок...
    За една недела сум на матурска на сестрата на мојот дечко и немам појма што да и подарам, затоа споделете мислења, што вие сте подариле, што вам некој ви подарил и сл. :D :*

11. kitty8

kitty8 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    на колешка и е роденден за една недела.. планирам да и купам некоја маичка и новчаник црвени, бидејки и е омилена боја, но сакам уште нешто сама да направам бидејки сме блиски мн а се знаеме од октомври :).. на пр. што се оние причините зошто те сакам, зошто се дружам со тебе, да напишам и да ги ставам во новчаникот.. некоја таква идеа, предлог ?? :)

12. kitty8

kitty8 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    на колешка и е роденден за една недела.. планирам да и купам некоја маичка и новчаник црвени, бидејки и е омилена боја, но сакам уште нешто сама да направам бидејки сме блиски мн а се знаеме од октомври :).. на пр. што се оние причините зошто те сакам, зошто се дружам со тебе, да напишам и да ги ставам во новчаникот.. некоја таква идеа, предлог ?? :)

13. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
    Наскоро и е роденден на моја многу драга другарка која студира турски јазик и ја обожава Турција. Сакам да и купам неколку работи поврзани со Турција, ситници кои СЕКАКО ќе и користат, и да ги ставам во една убава кутија. Јас лично не сум многу запознаена со турската култура, со оние работи кои се автентични за Турција... дали некој би можел да ми даде идеја што сè би можела да купам? Каде би можела да најдам книги на турски јазик и слично - идеи од тој тип. Ви благодарам однапред! :*

14. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    904
    Види во книжарниците и дуќаните во Турска чаршија. А можеш и да прашаш во Турскиот кулутурен центар.

На Rock.Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Заедно Со книгата можеш да и купиш и од тие белегзиите со око што се .. не се скапи а и совршено би се вклопиле во таквата комбинација

На Rock.Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.228
    Допаѓања:
    13.202
    На сосетката (40 и нешто) денес ѝ е роденден, а јас сум многу блиска со неа. Сепак, поима немам што да ѝ купам. Хелп?

17. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    nevermet18 некоја колекција од ДМ, млеко за тело со гел пр, или некоја плик ташна со твоите купете.

18. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Значи вака сестра ми утре ќе полни 12години.А јас сеуште поклон и немам купено.Таа мене 10дена пред брдејот ми го купи поклонот :worried: .Незнам женски некои брзи идеи може да ми кажете.

19. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Таблет? :)

20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.779
    Допаѓања:
    324.977
    Ти најдобро ја познаваш и знаеш на што би се радувала :)
    Можеш нешто од облека убава маичка,капче...или нешто како споменар.Голема е за играчки а мала за шминки и такви ствари.Или рамка за слика со ваша фотка,или ланче некое :) имаш низ град мн избор