Мислам дека ова им е хит на таа возраст https://www.storybox.mk/connetix-mini-set-od-24-elementi-vinozito
Предлог за 3 годишно дете за роденден, многу блиски? Да не се трицикли, точаци, тоа имаат, да не е нешто габаритно, живеат во многу мал стан.
Земи му лего коцки ако сакаш скапа играчка. Табла за цртање со постоље, фискална каса со супермаркет, катна гаража...
Magnetic tiles Connetix види ги во Storybox toys and books мислам дека ги држеа. Изгледа добра играчка што држи внимание, дури и за возрасни
Што носите за децата од класот на роденден? Ми требаат идеи и за момчиња и за девојчиња. За 7 години дечиња. Некогаш велам да не е премногу, или пак премалку, не сакам никој да ставам во непријатна ситуација.
Предлог подарок за 7 годишно девојче? Не знам што сака, не ни се блиски, само знам дека живеат во мал стан, па некои габаритни работи не би биле соодветни.
@Emotional123 јас во тој случај би купила книга. Некоја енциклопедија или има во Просветно Дело книги 20 (или еко-хеори или момчиња или девојчиња). Или нешто облека. @Sunrise!!! можеш некоја јакничка или коцки (Clementoni има за мали деца или Lego Duplo) или ранче некое за во градинка кога ќе појде.
Ако е за помал буџет креативен сет за ракотворби во тримакс да видиш, друштвена игра, дуки дасо имаат некогаш детски капчиња/шешири со ташнички, поголем буџет детски саат, постелнина, облека. Дрвените играчки за сензорни активности види ги во тополино и стори бокс многу се убави. Ако земеш облека можеш плус книга од сторибокс тие што се звучни "Don't tickle the"и "pop up pickaboo", ама се е убаво во тоа сторибокс да можам цел дуќан ќе си го купам.
На 6 ти роденден сме кај момче, детето само фудбал го интересира, па ако имате идеја за подарок околу 15 - 20 евра да е поврзано со фудбал.
Дрес, топка, голмански ракавици, штуцни. Ако има омилен тим нешто од тој тим (има маички понекогаш по продавнициве). Или купи нешто друго плус енциклопедијава: https://sakamknigi.mk/product/фудбал/
Ранче за во градинка ако нема може. Некоја убава книга (со прозорчиња или од тие што се со текстури, звуци и слично). Можеш и јакничка некаква ама за на есен да му купиш.