Ок е. Јас на внуката (од сестра) и внуците од деверите им давам пари. Најдобра опција. Па нека им купат што сакаат.
Претходните години сум гледала по инста, сега ми нема ништо испаднато некоја идеа за велигденски подарок за дете? Знам имаше и паќетчиња со чоколадни зајчиња, ама си викам да не има нешто пооригинално?
Сложувалка,лего коцки,играчка од тип велосипед,нешто за возење да се радува ,книги и сликовници исто така со омилени ликови од цртаните филмови
Сет колички или гаражи, воз на батерии, Лего коцки, пузли, тренерки со ликови од омилен цртан, робот на батерии, топка.
Син ми ќе прави годинка, ме прашуваат сите што да му купеле а јас немам никаква идеја. Па еве ве замолувам за помош, да ми предложите нешто.
Гардероба за есен/зима следнава сезона доколку немаш. Ранче Интерактивна маса Автомобил како за проодување што е, да може да го турка и да се вози на него Пари стандард (кај нас на штедна книшка одат)
јас сум секогаш за пари затоа што потоа родителите ќе си купат што сакаат, иако дете како дете се радува на играчки на пример, индивидуално е, некои луѓе па повеќе се радуваат на подароци.
За другарче од градинка не сум носела пари, не ми оди некако, книга купувам некоја + играчка соодветна за возраста и некое чоколатце.
Јас секогаш сум гледала да купам нешто на што секое дете би се радувало соодветно за возраста и сум гледала да се поефтини работи и повеќе. Како сложувалка, боенки со фломастери. И секогаш ставам по едно чоколадо нема дете кое не му се радува на чоколадо.
Зависи што сака. Можеш: сет колички, кола со даљинско, сет диносауруси или животни, коцки, сет пластелини и модли, енциклопедии, маичка/сет со омилени ликови.
Предлог за подарок за 6 годишно момче? Не знам какви интереси има детенцето, а немам ни идеја со што си играат на таа возраст. Околу 1500 ден буџет.
Си играат со се што им е ново нема да згрешиш што и да купиш. Коцки, сложувалки, лего, диносауруси, Трансформери, приказни, автомобили на далечинско, книги, hot wheels, суперхерои Марвел, нинџа желки, патролни шепи,