1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подароци за деца

Дискусија во 'Дете' започната од Luna♡, 4 декември 2017.

1. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    5.416
    Допаѓања:
    18.653
    Ние ги имаме од Зара, баш убаво мирисаат. Не се трајни, ама се на исти принцип правени.

2. mekotel92

mekotel92 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2023
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    35
    Od klku godini ponavte da im stavate po malku ?

3. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    5.416
    Допаѓања:
    18.653
    Од 5 год.

На mekotel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    39.867
    Мојот до 10 години (односно до пред месец/два) не сакаше да му ставаме парфеми. Одбиваше и бегаше кога пробувавме. Сега почна сам да става понекогаш. На пример сега си спакува парфем во куфер за на екскурзија.

На Mimmi39 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kozuf

kozuf Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    1.114
    Не е баш за роденден, ама ми треба совет да одберам подарок за машко детенце од 8 месеци, до кај 2-3000 денари. Има и братче 3 и пол години, и сестричка 5. Другаркава живее во друг град и не пратив ништо за мекици, сега ќе се видиме па сакам нешто поубаво да купам, ама немам идеја дека има се од поголемите 2 деца. И за поголемиве би земала нешто, и за тоа се добредојдени идеи.

6. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    718
    Ваква масичка со активности, обично е 2-3000 и повеќе, ми искочи во стокомак дека ја има неделава. Ќерка ми и внука ми ептен си играат со ваква, од кај 11-12 месеци. Инаку знам дека има вакви во Story Box во сити мол исто така
    upload_2026-6-3_21-58-34.jpeg

На Katie90 и Mimmi39 им се допаѓа ова.
  7. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    39.867
    Ако 3 со братчето родено во разлучна сезона тогаш нема многу облека. Тенко јакниче што може да се носи во есен (и ако нешто залади во лето) е убав поклон. Ако се во иста сезона тогаш коцка со активности за над година дена или масичка со активности или некоја логичка играчка. Исто корисем поклон може да е детско ранче (за во градинка или за шетање ќе им треба).

За братчето можеш Лего или магнетни коцки. За девојчето има во Story Box магнетни книги (на сите што сум им однела презадоволни беа).

На dromka и kozuf им се допаѓа ова.
  8. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    2.883
    @kozuf дрвени коцки со активности се супер за таа возраст. И масичката е супер идеја. Или дрвени коцки каде што се протнуваат различни фигури:срце, коцка, триаголник. Дрвени играчки и книги со звуци општо ми се супер поклон за таа возраст.
    За братчето и сестричката нешто во стилот lunchbox /шише за вода, боенки со дрвени боици, стикери, тетоважи што светат во темно. Зависно од буџетот.

На kozuf му/ѝ се допаѓа ова.
  9. unicorne

unicorne Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    29
    каде да купам синтисајзер за дете од полни 2 години? Baby Centar немаа избор, кои други продавници би имале?

10. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    26.926
    Ние од Локо Кроко го имаме