Јас како малецка видов кутија од кондоми и ја прашав мајка ми што е тоа и она ми рече мастики и у веро и викам мамо сакам и јас такви те молам(и покажувам накај кондомите) и касиерката ме глеаше кака да сум убила човек
Ги немам фатено ама кога чистев ко помала најдов кондоми и им ги скрив пошто ме фати срам коа ги видов сигурно ги утепале од барање после тоа !! и стално идеја да се бањаат заедно порано изглеа не помислиле на опцијата дека ке пораснам па ке ми теке шо праеле
Јас па никога ги немам фатено за жал. аххааха Многу добро се организирани,никогаш ни кондом немам видено во нивната соба,што знам Опасни биле хихихихи
Кај нас дома функциониреше правилото, секој си има клуч на врата и си заклучува, па никогаш немало никакви инциденти. А, за наоѓање кондоми, сите кои нашле, ги нашле зошто чепкале кај не треба, во приватни работи... Инаку никој родител нема на маса да ги остави за сите да видат.
Sum bila nekade 3 oddelenie ili pomala i se razbudiv..znam lezev vo krevetot i samo go vidov tatko mi vrz majka mi na zemja...svativ so pravat ama prodolziv da spijam..nema kaj da se bega na sila ke mizes haha
аа па на моите изглеа на тепих у спална многу им било скришно местото за да си ги стаат приватните работи ихихихих
Татко ми кога имаше вереничка за малце ке ги фатев арно се облекуваа тогаш после секс јас влегов во дневна и она лежеше гола со чаршавот покриен на интимните места а татко ми на градите гол и уште не му беше паднат
И после се чудиме од каде земаат пример децата Знам дека е природна работа и се тоа ама да се прави тоа кога постои можност некој да ве фати на дело е тоа не разбирам. Ај да е некој друг ќе помине некако срамот, ама да дозволите дете од вас да земе таков пример е крајно неоправдано. Не знам само кај им е паметот на родителиве. Сите се жалат дека младинава е за никаде и сите децата ги обвинуваат ама според мене најмалку се виновни. Родителите не ги насочуваат на прав пат ко прво.
Како помала ги имам фатено повеќе пати. Првиот пат знам спиев во дневна,колку мала бев дали прво одделение или што знам.Спиев јас на двоседот,а тие на троседот си работат ли си работат.Знам ја видов мајка ми врз татко ми.Но,ќе мижиш што ќе правиш. Вториот пат не бев толку мала можеби 5 одделение и одам јас нешто мајка ми ли ми требаше и ја гледам гола покриена под кебе лежи.И не знам што и реков и излегов од спална,потоа само поминав и ја гледам набрзина се облака. Колку пати така ми велеле дека ќе одат да се бањаат,но уште од помала знаев што прават,а тие си мислеа дете е не разбира. Не сакам такви испади,знам дека се сакаат и сл.но мене ми е незгодно и не сакам ниту да слушнам,ниту да видам. Колку ли пати слушам сега како ја затвораат вратата и креветот си поткрцнува.Ахх бе луѓе јас сум возрасна и сигурно нема да си легнам во 11 или 12 часот.
Моиве ни срам,ни осет.Првпат ги затекнав кога имав 7 години,нешто бев болна и спиев во кујна и мајка ми со мене спиеше оти ми беше страв,и само се будам случајно среде ноќ и ги гледам си послале ќебе на земја и татко ми гол врз мајка ми а она нозете у вис ,и се сексаат ли сексаат и нешто проговорив мамо изгледа и татко ми ми се расписка да спијам,е па не ги терав пред мене да се сексаат кога знаат дека може во секој момент да се разбудам бре ,и некако траума ми остана тоа. Потоа некако реновиравме дома на подолг временски период и морав да спијам во иста соба со нив,собата беше долга,јас на едниот тие на другиот крај околу 3 метри сме биле оддалечени,и секоја вечер неможев да спијам од нив,толку бе осет да се немало ,се преправав дека спијам и понекогаш ги слушав,спие ли?и цел саат и повеќе им почнуваше фештата,понекогаш и неколку пати на вечер,се слушаше креветот,плескање,да не бидам вулгарна сега,и ќе дремам утре во школо,нормално,а не бев мала 17,моите врснички веќе имаа односи,секако дека знаев што е тоа,ама изгледа ме мислеле за ептен муле или битно им било да се исексаат па гајле им е за мене.И некако ми се згади од секс од нив,како фрустрација,траума некако ми остана,ама тоа е,кога се гледаат само сопствените потреби а како ќе влијае на детето баш ги боли
Твоите навистина се без осет и свест... Извини на коментаров, но навистина граница немале твоите. Без секс никој не умрел, можеле барем да одложат со нивните игри кога си ти во нивна близина. Срамота!
А јас пак моите ги немам фатено бе.. Добро се пазат изгледа, не сум нашла ни кондоми ни ништо Не оти кога излегувам си седат само де, ама ај, нека си се кријат, поарно за мене оти мислам право ќе скренам ако ги видам
Извинето е ,и целосно се согласувам со тебе,бидејќи си имав подоцна комплекси заради нивната невоздржаност ,и заборавив да кажам дека еднаш кога бев околу 10 год ме пратија до продавница и се враќам,заклучено,оно на сред бел ден им текнало да се сексаат,и звонам,звонам,излегува мајка ми како сонлива