1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Јас како малецка видов кутија од кондоми и ја прашав мајка ми што е тоа и она ми рече мастики :D и у веро и викам мамо сакам и јас такви те молам(и покажувам накај кондомите) и касиерката ме глеаше кака да сум убила човек :lol:

На ванилала, sugarlips, MagnumXXXL и 5 други им се допаѓа ова.
  2. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    Ги немам фатено ама кога чистев ко помала најдов кондоми и им ги скрив пошто ме фати срам коа ги видов :lol: :lol: :lol: :lol: сигурно ги утепале од барање после тоа !! и стално идеја да се бањаат заедно порано изглеа не помислиле на опцијата дека ке пораснам па ке ми теке шо праеле :lol:

На MagnumXXXL, Anne15 и CrnceSK им се допаѓа ова.
  3. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Јас па никога ги немам фатено за жал. аххааха :$ Многу добро се организирани,никогаш ни кондом немам видено во нивната соба,што знам :D Опасни биле хихихихи :$

4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    И јас никогаш ги немам фатено или сетено да прават нешто :lol: изгледа се пазат добро :lol:

На CrnceSK му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Кај нас дома функциониреше правилото, секој си има клуч на врата и си заклучува, па никогаш немало никакви инциденти. :)

А, за наоѓање кондоми, сите кои нашле, ги нашле зошто чепкале кај не треба, во приватни работи... Инаку никој родител нема на маса да ги остави за сите да видат. :!:

На MagnumXXXL, Umbrella22, pikolino и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.548
    Sum bila nekade 3 oddelenie ili pomala i se razbudiv..znam lezev vo krevetot i samo go vidov tatko mi vrz majka mi na zemja...svativ so pravat ama prodolziv da spijam..nema kaj da se bega na sila ke mizes haha

7. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    хахаааа ме изнасмеа со мастиките во веро хаххх

8. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.658
    Допаѓања:
    6.408
    Не сум ги фатила, ама се знае како сме напраени сите, сигурно штркот не не донел :D

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.
  9. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    аа па на моите изглеа на тепих у спална многу им било скришно местото за да си ги стаат приватните работи ихихихих

10. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    Ги имам слушнато ..ама штом го прават тоа се сакаат , нека :lol:

11. Beachgirl

Beachgirl Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    21
    Татко ми кога имаше вереничка за малце ке ги фатев арно се облекуваа тогаш после секс јас влегов во дневна и она лежеше гола со чаршавот покриен на интимните места а татко ми на градите гол и уште не му беше паднат :D

На Dimkovska123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    И после се чудиме од каде земаат пример децата :fubar:

Знам дека е природна работа и се тоа ама да се прави тоа кога постои можност некој да ве фати на дело е тоа не разбирам.
    Ај да е некој друг ќе помине некако срамот, ама да дозволите дете од вас да земе таков пример е крајно неоправдано. Не знам само кај им е паметот на родителиве. Сите се жалат дека младинава е за никаде и сите децата ги обвинуваат ама според мене најмалку се виновни. Родителите не ги насочуваат на прав пат ко прво.

13. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    29
    ги немам фатено.сигурно добро се пазат

14. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    250
    Ги имам како мала фатено и тоа не еднас него повеќе пати по непријатна ситуација здравје :$

На Milita18 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Како помала ги имам фатено повеќе пати.
    Првиот пат знам спиев во дневна,колку мала бев дали прво одделение или што знам.Спиев јас на двоседот,а тие на троседот си работат ли си работат.Знам ја видов мајка ми врз татко ми.Но,ќе мижиш што ќе правиш.
    Вториот пат не бев толку мала можеби 5 одделение и одам јас нешто мајка ми ли ми требаше и ја гледам гола покриена под кебе лежи.И не знам што и реков и излегов од спална,потоа само поминав и ја гледам набрзина се облака.
    Колку пати така ми велеле дека ќе одат да се бањаат,но уште од помала знаев што прават,а тие си мислеа дете е не разбира. :fubar:
    Не сакам такви испади,знам дека се сакаат и сл.но мене ми е незгодно и не сакам ниту да слушнам,ниту да видам.
    Колку ли пати слушам сега како ја затвораат вратата и креветот си поткрцнува.Ахх бе луѓе јас сум возрасна и сигурно нема да си легнам во 11 или 12 часот.
    :wasntme:

На Mia.MGK му/ѝ се допаѓа ова.
  16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Моиве ни срам,ни осет.Првпат ги затекнав кога имав 7 години,нешто бев болна и спиев во кујна и мајка ми со мене спиеше оти ми беше страв,и само се будам случајно среде ноќ и ги гледам си послале ќебе на земја и татко ми гол врз мајка ми а она нозете у вис :o ,и се сексаат ли сексаат и нешто проговорив мамо изгледа и татко ми ми се расписка да спијам,е па не ги терав пред мене да се сексаат кога знаат дека може во секој момент да се разбудам бре |( ,и некако траума ми остана тоа.
    Потоа некако реновиравме дома на подолг временски период и морав да спијам во иста соба со нив,собата беше долга,јас на едниот тие на другиот крај околу 3 метри сме биле оддалечени,и секоја вечер неможев да спијам од нив,толку бе осет да се немало :devil: ,се преправав дека спијам и понекогаш ги слушав,спие ли?и цел саат и повеќе им почнуваше фештата,понекогаш и неколку пати на вечер,се слушаше креветот,плескање,да не бидам вулгарна сега,и ќе дремам утре во школо,нормално,а не бев мала 17,моите врснички веќе имаа односи,секако дека знаев што е тоа,ама изгледа ме мислеле за ептен муле или битно им било да се исексаат па гајле им е за мене.И некако ми се згади од секс од нив,како фрустрација,траума некако ми остана,ама тоа е,кога се гледаат само сопствените потреби а како ќе влијае на детето баш ги боли

На Angie24, JessieT и Mia.MGK им се допаѓа ова.
  17. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Твоите навистина се без осет и свест... Извини на коментаров, но навистина граница немале твоите. Без секс никој не умрел, можеле барем да одложат со нивните игри кога си ти во нивна близина. Срамота!

18. Linnea

Linnea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    112
    А јас пак моите ги немам фатено бе.. Добро се пазат изгледа, не сум нашла ни кондоми ни ништо :D Не оти кога излегувам си седат само де, ама ај, нека си се кријат, поарно за мене оти мислам право ќе скренам ако ги видам :rofl:

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Може не користат кондоми де. :lol:

20. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Извинето е :) ,и целосно се согласувам со тебе,бидејќи си имав подоцна комплекси заради нивната невоздржаност |( ,и заборавив да кажам дека еднаш кога бев околу 10 год ме пратија до продавница и се враќам,заклучено,оно на сред бел ден им текнало да се сексаат,и звонам,звонам,излегува мајка ми како сонлива |(