Сериозно!?! Јас да сум била на твое место би им го плеснала онака директно.. - Не, не спијам и не сум глува! Па да видам дали пак ќе се дрзнат на истото. Прости ама овие твоиве ми се чинат како сексуално загрозени. Мило ми е ако си се опоравила од такви трауми, а ако не, без размислување би ти препорачала да си посетиш психолог. Бтв, да се пофалам - моите се нинџи бубалчиња. Ни ,,а'' ни ,,б'' Понекогаш се прашувам дали луѓето имаат сексуален живот или остареле па им се смачило веќе.
........грозно.........али среќа........родителиве престанале со кресање коа македонија се отцепила од југа......или коа била ТАТ аферата.......
Најпрвин да ве поздравам, денеска се регистрирав овде.. Темава е топ, се пресмејв Ми текнува ко мала со поголемата сестра најдовме кондом и се чудевме што е, а сестра ми ми рече дека било балонче па го наполнивме со вода и го врливме. Исто така кога има 7-8 год стоев кај нив пред собата и викав по мајка ми за да ми дај јадење а таа ми рече да не сум влегувала во собата Сега пред некој месец ги начекав горе кај нив во собата, покријани со ќебе и го тргнав малце ќебето за и јас да легнам кај нив(стара навика ) и мајка ми го задржа ќебето и се насмеј, рече ејјј овде ќе лежи, бегај ајде Денес имам 14 год. и скоро секоја вечер се слушаат звуци од нивната соба, искрено глупо се чувствувам. Татко ми кога беше на службено патување пред месец и праќаше на мајка ми пораки во вулгарна содржина а јас несакајќи ги прочитав и грозно се чувствував..
Еднаш како помала, тргнав да спијам кај нив бидејќи ме беше страв да спијам сама и само слушнав крцкање на креветот, тешко дишење и ајт, си се вратив назад, изгледа јасно ми било. Оттогаш немам забележано, и се прашував дали уште имаат бидејќи постари луѓе се, се до вечерва. Не ги видов де, само ги чув така малце. Изгледа беа ептен попалени, не дочекаа ни да си легнеме ние. Кога станав и запалив светло во ходникот, тогаш се смирија. Море, само тие нека се сакаат.
Само што ги слушнав моиве како имаат секс....за прв пат во мојот живот. Одејќи во веце слушнав дека креветот буквално ПУКА и ламбата светеше, а кога излегов од вецето ја изгасија. Утре ќе ми биде срам да ги погледнам во очи..Секако дека ме слушнаа како се симнувам по скалите. Знам дека тоа е нормално, ама ете сега многу грозно се чувствувам.
bas se iznasmeav jas sum nemala vakva slucka ... iako procitav mn.detski razmisluvanja od tipot pazete se od vasite deca vo idnina ili ne daj boze da gi fatam... iskreno na maz koga ke mu dojde momentot pa i na zena koga ke i udri vo glava ke mislat koj ima do niv vo soba??? kako ne... toa se vika STRAST i nema nisto cudno tuka a so kondomive sto e rab. sakate da mi kazete deka site koristat kondomi? mislam ok zastita e da ama sea pa non stop i toa pomegu bracni partneri...ne znam nekako se iznenadiv site spomnaa kondomi vo sekoj slucaj interesna tema...i smesna
Можеби изгледа глупаво и смешно,но јас како да сум трауматизирана од моиве.Секоја ноќ истото па истото,неможам да спијам се будам на сред ноќ и истото па истото.Страв ми е ноќе да спијам.Како би ми помогнале?
Незнам зошто толку си земаш на срце, еден ден и ти ќе бидеш во иста ситуација. Радувајсе твоите родите се сакаат, и за да не ги слушаш тој еден час стави си слушалки на уши и музика и полесно ќе биде.
Кажи им бе, ако ти сметат. Седни ги на маса и кажи: Мамо и Тато мене веќе ми се гади од вашиот секс секоја вечер. Не знам колку години имаш ама и ти некогаш ќе го правиш истото, сега ти е гадно знам, црева ти се превртуваат, посебно кога ѓи слушаш родителите.
уфф лел не ги поднасам, разбирам еднаш у неделата, двапати али секоја вечер и тоа на екс, без комплекс... е тоа неможам да разберам, па уште и вриштат, квичат да неможе човек раат да биде!