1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.179
    :rofl: ...извини esperansa ,ама не можев никако да се воздржам :rofl: :rofl: :rofl:

2. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.276
    Сериозно!?! :x :o
    Јас да сум била на твое место би им го плеснала онака директно.. - Не, не спијам и не сум глува!
    Па да видам дали пак ќе се дрзнат на истото. |(
    Прости ама овие твоиве ми се чинат како сексуално загрозени.
    Мило ми е ако си се опоравила од такви трауми, а ако не, без размислување би ти препорачала да си посетиш психолог. :sweat:

Бтв, да се пофалам - моите се нинџи бубалчиња.
    Ни ,,а'' ни ,,б'' Понекогаш се прашувам дали луѓето имаат сексуален живот или остареле па им се смачило веќе. :lol:

3. Staredad

Staredad Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    25
    ........грозно.........али среќа........родителиве престанале со кресање коа македонија се отцепила од југа......или коа била ТАТ аферата.......

4. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    Најпрвин да ве поздравам, денеска се регистрирав овде.. :*
    Темава е топ, се пресмејв :rofl: Ми текнува ко мала со поголемата сестра најдовме кондом и се чудевме што е, а сестра ми ми рече дека било балонче :rofl: :rofl: па го наполнивме со вода и го врливме. Исто така кога има 7-8 год стоев кај нив пред собата и викав по мајка ми за да ми дај јадење а таа ми рече да не сум влегувала во собата :talk: Сега пред некој месец ги начекав горе кај нив во собата, покријани со ќебе и го тргнав малце ќебето за и јас да легнам кај нив(стара навика :lol: ) и мајка ми го задржа ќебето и се насмеј, рече ејјј овде ќе лежи, бегај ајде :lol: Денес имам 14 год. и скоро секоја вечер се слушаат звуци од нивната соба, искрено глупо се чувствувам. Татко ми кога беше на службено патување пред месец и праќаше на мајка ми пораки во вулгарна содржина а јас несакајќи ги прочитав :lol: и грозно се чувствував..

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    4.741
    Еднаш како помала, тргнав да спијам кај нив бидејќи ме беше страв да спијам сама и само слушнав крцкање на креветот, тешко дишење и ајт, си се вратив назад, изгледа јасно ми било. :D
    Оттогаш немам забележано, и се прашував дали уште имаат бидејќи постари луѓе се, се до вечерва. Не ги видов де, само ги чув така малце. Изгледа беа ептен попалени, не дочекаа ни да си легнеме ние. :D :tmi: Кога станав и запалив светло во ходникот, тогаш се смирија.

Море, само тие нека се сакаат. :rofl: :wasntme:

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    хахахахаххахах се изнасмејав инаку ги немам фатено на дело а ги имам слушнато само еднаш :D :D :D :D :D

7. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    хаха како помала еднаш ги фатив, сирота мајка ми колку се засрами се секавам ко вчера да беше :D :D :D

8. Chokoholic25

Chokoholic25 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    1.515
    wowwwwwwww.....ноќни птици :lol:

9. Bennet

Bennet Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    55
    Само што ги слушнав моиве како имаат секс....за прв пат во мојот живот. Одејќи во веце слушнав дека креветот буквално ПУКА и ламбата светеше, а кога излегов од вецето ја изгасија. Утре ќе ми биде срам да ги погледнам во очи..Секако дека ме слушнаа како се симнувам по скалите. Знам дека тоа е нормално, ама ете сега многу грозно се чувствувам. :puke:

На Chokoholic25 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Не сум ги фатила,ама баш би сакала... :lol:

На Aniaa и teddytea им се допаѓа ова.
  11. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    bas se iznasmeav jas sum nemala vakva slucka ... iako procitav mn.detski razmisluvanja od tipot pazete se od vasite deca vo idnina ili ne daj boze da gi fatam... iskreno na maz koga ke mu dojde momentot pa i na zena koga ke i udri vo glava ke mislat koj ima do niv vo soba??? kako ne... toa se vika STRAST i nema nisto cudno tuka :)
    a so kondomive sto e rab. sakate da mi kazete deka site koristat kondomi?
    mislam ok zastita e da ama sea pa non stop i toa pomegu bracni partneri...ne znam nekako se iznenadiv site spomnaa kondomi :) vo sekoj slucaj interesna tema...i smesna

12. iprincess5

iprincess5 Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Можеби изгледа глупаво и смешно,но јас како да сум трауматизирана од моиве.Секоја ноќ истото па истото,неможам да спијам се будам на сред ноќ и истото па истото.Страв ми е ноќе да спијам.Како би ми помогнале?

13. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Ги имав фатено кога бев едно 6,7 години, ама не ме ни приметија. Од тогаш па наваму не. :)

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ana277

ana277 Нов член

Се зачлени на:
    11 јули 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    ни јас ги немам видено ни пак слушнато

15. iprincess5

iprincess5 Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Ќе ми помогне некој?

16. krufce

krufce Активен член

Се зачлени на:
    18 август 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    21
    Незнам зошто толку си земаш на срце, еден ден и ти ќе бидеш во иста ситуација. Радувајсе твоите родите се сакаат, и за да не ги слушаш тој еден час стави си слушалки на уши и музика и полесно ќе биде.

На Taccka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. iprincess5

iprincess5 Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Офф :puke: :puke: :sweat: :sweat: ;(

18. Divo

Divo Нов член

Се зачлени на:
    4 септември 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Kupi si slusalki ili omazi se

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Кажи им бе, ако ти сметат.
    Седни ги на маса и кажи: Мамо и Тато мене веќе ми се гади од вашиот секс секоја вечер.
    Не знам колку години имаш ама и ти некогаш ќе го правиш истото, сега ти е гадно знам, црева ти се превртуваат, посебно кога ѓи слушаш родителите.

На Mia.MGK му/ѝ се допаѓа ова.
  20. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.501
    уфф лел не ги поднасам, разбирам еднаш у неделата, двапати али секоја вечер и тоа на екс, без комплекс... е тоа неможам да разберам, па уште и вриштат, квичат да неможе човек раат да биде!