1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.836
    Допаѓања:
    12.391
    Гледам дека него не му текнува. Абе ајде еднаш и девојчето така да направи да сфатам, ама по 2 пати неделно. Се гадам сериозно, одвратно е. Јас не знам какви се луѓе има. Јас иако сум повозрасна така не би направила. Инаку девојчето е од дисфункционално семејство. Кој ќе и каже што е добро, а што не во животот.

2. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    21.271
    Ги немам видено, фала му на Господ.Мислам дека нема да можам да ги погледнам в лице ако се деси тоа.
    Имам два пати видено кондоми.Првиот пат им буричкав нешто под креветот, тато ми рече да сум најдела некои документи, али очигледно забораил што чува таму.Бев 5то некаде али знаев што се.И кога ги видов незгодно ми падна премногу, и се осеќав глупаво.Моите ли го прават тоа, како не им е срам?
    Вториот пат видов плаво спортекс во канта.Дека таа со дупки е и се гледа што ѓубре има.И јас брц раката внатре, и коа видов се пресмеав.
    Ги имам слушнато еднаш само, и ова беше најнезгодно.Легнав многу рано, кај 9/10 можеби али докај 2/3 се вртев во кревет, не можев да заспијам.И слушам само креветот крцка, дали крцка.Отпрво си реков некој станува за да оди до тоалет.Али не.Почна уште повеќе непрестајно да крцка, и слушав пригушени воздишки.Мислев кје умрам од срам.На крај ''свршија'' двата,барем така мислам.Застенкаа така малце посилно за последен пат, и некој одма после тоа отиде во тоалет.
    Не ги кривам воопшто, мислае дека спиеме и тоа е тоа.
    Али што имам една другарка со несовесни родители, незнам.И викаме да не им збора, да не им прави муабет и да им се лути што се толку без осет.Што нема по светот.:puke:Да си дозволат сопствените деца да не одат до тоалет поради тие нивни потреби, и да не можат да заспијат поради тие магарешки стенкања, ми е стварно одвратно.

На Tamatam, Milenalena, JessieT и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Јас моите ги немам фатено на дело муабет да направат а не пак тоа... :(

4. MagnumXXXL

MagnumXXXL Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    18
    Леле сеа ми текна дента во на татко ми автомобилот најдов кондоми дурекс лав(love) , но ги оставив.
    А вечерта таткоми ме носеше кај другар на спиење и ,,невино,, ја отворив преградата кај што беа и се направив глуп дека незнам што се и прашав и таткоми нерозен мастики се ги врати и нервозно ја затвори преградата.:D:D:D

На Mr. Right и Sesil им се допаѓа ова.
  5. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    На дело ги немам фатено,ама кондоми мнолгу пати имам најдено.
    Ама како сум се изненадила пред некое време леел..Се караме нешто со сестра ми и иде комшијата (а и прв братучет на дедо)кои живеат над нас (куќа)и ми вика:КАКО НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЕ КАРАТЕ,јас се слушам дури да ми извињаваш на изразов ,и
    МАЈКА ТИ И ТАТКО ТИ кога водат љубов :(како не му беше срам такво нешто да стропа ..ептен во незгодна положба ме стави;)

На sugarlips и Priroden им се допаѓа ова.
  6. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.536
    Ги немам фатено на дело ама као помала им ги најдов видео лентите на кои имаа снимано порничи. У тоа време немаше нет или бар немаше секој дома па на видео се гледаа снимки. Аууу колку мми беше криво мама и тато шо гледаа такви безобразни работи.:(:worried:

На Bozica1980, mula, iloveyou29 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Ги немам фатено, ама ги имам слушнато неколку пати порано и навистина грдо чувство. Еј, си викам, ова не е можно моите да го прават, и одма земав пуштав музика.
    И имам најдено списание со голи жени, нешто ко плејбој, ваљда од татко ми...пошто немам постар брат :rock: И тогаш ми дојде едно грдо чувство, ама ајде природна работа :emo:

Од темава може да дојдеме до заклучок, дека нема родители што не се слушнати или фатени на дело :wasntme: Значи колку да се трудите да сте тивки, џабе ви е.

На Priroden, Bozica1980, mula и 3 други им се допаѓа ова.
  8. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Во јакната која не ја носи на татко ми пронајдов кондоми и си реков кога ќе ми притребаат да не давам пари еве кај имало. Арно ама кога дојде денот (по 2 недели) да си земам кондом ги немаше:D

На Miss.A., Lana del Rey, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Mia.MGK

Mia.MGK Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2016
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    256
    Јас не ги имам фатено но многу пати ги имам слушнато .. одвратно :puke::puke::puke:

На Kristijan288 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    :rofl::rofl::rofl: Убаво те зезнал. Си требал одма да ги земеш, да се најдат.

На Lana del Rey и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  11. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Имав 12 години.Јас многу сакав да седам и учам во спалната на моите дека таму собата многу светла и убаво ми се гледа.Еднаш,си влагам ја у спална и под перницата најдов кондом онакво опаковка,а ја цела ваква :$
    Викам што се случило тука :D
    И го гледам тоа и си читам онака. После тоа малото кесе како што е кај што е запакован кондомот го подотворив ама и тоа беше веќе отворено и внатре имаше нешто ко течност безбојна и како мрсна да беше и имаше нешто бело. Ја љубопитна со прстот да видам што е и брц таму.. И јас се чудам онака :^) ова што е викам? После земав рацете 10 пати ги измив со сапун.. (facepalm) После им го пикнав под душек тоа и си киднав.
    Кога имав 10 години памтам.. Им најдов нешто ко гел беше ова под перница исто. Ја прашав "Мамо ова што е?" И женава чудно ме гледа и вика "Гел за коса на татко ти" и јас уште од мала итра,и и викам "Епа ене го гелот во веце,гел не се чува под перница" и она ништо не ми рече.
    :rofl:

На ванилала, Lana del Rey, Juicy и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.336
    Вистинска случка
    за време на секс..жената гола одозгора...влага малиот син..“што правите“..таткото “ се бориме“...синот “ абе тато оваа мама посилна од тебе, чекај јас ќе те бранам“...абе бегај таму...:D

На cresa-jagoda, Bozica1980, Mr. Right и 2 други им се допаѓа ова.
  13. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.381
    Мислиш дека некој ги украл?

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Ги украл комшијата...

На kjukli и BoneMachine им се допаѓа ова.
  15. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Како помала, бевме на плажа со сестра ми, да не и` досадуваме на мама оти беше болна. Ха- ха . Како не! :devil:
    Штом стигнавме, влегувам јас во спална да ја видам мама како е, а тоа тато ја ,,лечеше" (лотус положба bdw )
    Си се испулив малце, чудно ми дојде, ја треснав вратата и ко лудо трчав по скали и си мислев:леле готово е сега мама умира... Еееех просто дете.
    Денешниве деца се попаметни. Тешка работа:$

На butterfly girl, Leeona_, makedonkamak и 6 други им се допаѓа ова.
  16. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.381
    И јас тоа мислам, не се чуваат кондоми во џеб. Сепак мислам дека @PogbaPol требало да си ги земе на време и да го обвини комшијата. :D

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    Малку е оф топик но : Дали ви се има случено додека сте во вц а да не се клучи да ви отворе некој пример татко брат свекор дедо *-* хахах мене ми се има случено додека клечам (мочав) чичо не видел дека ламбата свети мислел ја заборавил некој и ооп јас ееј има кој е таму и он ме виде и после 2 дена не излезе пред мене аххахах :D од срам сиротиот .. За никаде е

На theowndemon, Hristov, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    4.741
    ^ Оф топик ама мене ми се има случено. :D Спиев кај дечко ми и сабајлето рано имав автобус, во 7 или така нешто. Станувам во 6, одам во веце, среќа што завршив работа на шолјата и одам лице да си измијам а, лавабото е десно од вратата. Одеднаш, слушам во ходникот некој тропа и една секунда подоцна таткото на дечко ми, оп на врата! Отвора, право ме здогледува и ми вика: "Оп! Извини!" и си отиде. Се расонив во истиот момент исто како кафе да имам пиено. :D
    Додека јас бев таму тоа утро, човекот не излезе од собата, а мене уште долго време ми беше срам да отидам кај нив. :D

На theowndemon, Hristov и elenkata20 им се допаѓа ова.
  19. Ale1

Ale1 Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Јас моите ги фатив еднаш. Имав некаде 15-16 години. Им упаднав во соба без да тропнам и има што да видам :D Кога ме видoа тиа веднаш се завртија, демек спијат. Од тогаш веќе не им упаѓам в соба. Инаку и ден денес татко ми вели ајде деца ние одиме да спиеме хаха, какво е тоа спиење уште во 9 саатот и после некое време слушам звуци. Ма нека се праскаат, нека уживат и они у животот покрај сиве овие маки :D

На irenna и Sesil им се допаѓа ова.
  20. cavalli

cavalli Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2016
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.616
    Родителите немам ги фатено ,но тетка ми и тетин ми да .. Бев кај нив на гости и во собата со братучед ми си разговаравме и наеднаш почнаа да испуштаат звуци и искрено ми се згади . Немаат почит знаејќи дека имаат гости .. Инаку без осет се .. :?:

На celineparis и Priroden им се допаѓа ова.