Родителите фатени на дело

Discussion in 'Секс' started by ma4ence-d, Aug 20, 2010.

1. blackwave

blackwave Популарен член

Ги немам фатено.
    Инаку, јес да се стари мислењата, ама бре какви родители се тие што се сексаат додека во истата соба им спие детето? А тек во исти кревет?!?! Свашта.

spacegirl92 and Priroden like this.
  2. ЈеленаЏиш

ЈеленаЏиш Истакнат член

Леле, бљак, одвратно :puke::puke::puke::puke::puke::puke:
    Вас штркот да не ве донесе?

Остајте ги луѓето да си уживаат, додека можат се разбира.
    Ги немам фатено на дело или слушнато, но знам дека мајка ми и татко ми се капеа заедно до скоро. Гревчиња, фул хаус дома, немаа приватност ко помлади.

Океј, секс во иста соба со децата е премногу, ама ако си се во спалната, нивна си е, што сакаат нека прават.
    Мене би ми било да ги видам у загрљају, да знам дека по х години се уште се сакаат и уживаат еден во друг како кога биле млади.:l:

Arthur, 1209, Sesil and 10 others like this.
  3. Priroden

Priroden Популарен член

Не сум ги фaтил, скрaјa дa е
    Али тaткo ми е тип штo дo пред две-три гoдини мењaвaше кaнaл нa тв кoгa имaше бaкнувaње тaкa дa јaснo е мислaм :rofl:
    Не дaј бoже дa oпцуе или дa збoрне нештo вулгaрнo.

Keiner, Arthur, celineparis and 8 others like this.
  4. mynameislove

mynameislove Популарен член

Ubavo e da se procita deka roditelite uste se sakaat, ja neguvaat ljubovta. Sigurno e neprijatno da gi fatis ili slusnes, ama komentari od tipot bljak..pa toa e normalna rabota, seksot ne e samo za reprodikcija.
    Kaj mene skoro sum sigirna deka ne go pravat toa, sto e izvor na mnogu raspravii,megu drugoto. Biten I te kako vo eden brak.

candy.cane, Arthur and MiloMalo like this.
  5. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Како мала слушав чудни звуци од спалната, не знаев што се дешава, на моменти помислував дека влегол крадец и ја тепа мајками, толку многу плачев, што дури еднаш мораше да прекинат и да дојде мајками и да ме смири.. Дури кога наполнив 11-12 години сфатив што правеле хахахах :lol:

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Jas ponazad kazav , gi imam fateno ednas odamna , i znam deka se zasramija i dvajcata a i jas potonav u zemja , ama koga bi gi fatila pak , isto kako togas bi se napravila deka nisto ne vidov i ne znam :D . I ne ne mi e za bljak taa rabota , sepak i jas ja pravam de:$ ne bi mi bilo prijatno decata da me fatat mene na delo , isto kako na moite sto ne im bese koga jas gi fativ . Sekako , po nastanot nemozev od sram vo oci da gi gledam ( bidejki jas bev vinovna im vlegov bez da tropnam ) , no milo mi bese sto znaev deka si se sakaat seuste po 16 godini brak . I sekako , veke ne im vlegov vo soba bez predhodno da dobijam odobruvanje od drugata strana na vratata .
    Imeno , zemete sami po sebe , seksot ne e samo za deca , tuku za opstoto raspolozenie i zdravje na covekot ( ova svekrva mi migo kaza , raboti na psihijatrija , pa velisamite psihijatri gi prasuvaat pacientite za seksualniot zivot , i im davaat soveti za pocesto da imaat seks , za da bidat porelaksirani i posrekni ) . Ako si vo brak i imas deca ne znaci deka treba da apstiniras so seksualniot zivot , samo pravi go podiskretno , za da ne dojde do zasramuvacki situacii :D

rose60, the drummer and Maca_<3 like this.
  7. I I

I I Истакнат член

Можда малку глупаво прашањево. До колку отприлика години се има редовен сексуален живот?
    Моите ближат 50 год., а на лето особено се сексаат, абе аман таман чоек ќе влезе в соба уште не легнат се "фаќаат за работа". А, чувството е грозно бидејќи се се слуша зашто само еден ѕид ја дели собата. :worried:

8. Мрчатор

Мрчатор Активен член

Сега се во најубавите години, а ти стави си тапмончиња во ушите ако ти сметаат. За секс нема години, се е индивидуално.

Arthur likes this.
  9. referentka

referentka Moderator Staff Member

Пушти си музика или стави си слушалки, немора да слушаш.
    Крај краева, ако имаш прилика оставај ги сами дома и нема да ,,трпиш,,
    Навистина не би требало да сме бучни , ама ете....понекогаш се дешава да се слуша:$

Се додека знаеш дека водат љубов радувај се :*

Arthur, ♡BuBaLe♡, irenna and 2 others like this.
  10. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Од една страна грозно и без осет е тоа што некои си дозволуваат нивните (посебно малолетни) деца да ги слушаат тие крици, но од друга страна реално си треба. Со здрав сексуален живот се намалуваат тензиите во секојдневието, помирни се, посталожени, во секој поглед е добро за здравјето.
    Јас бога молам да се клецнат моиве, најискрено. Некогаш на шала ќе и речам на мајка ми "излегувам, ајде користете прилика :D, или гукајте си гулапчиња" ги зезам (блиски сме многу а и возраста ми дозволува) ма jok бре, со глава гарантирам дека немале откоа сум правена |(

11. Anon

Anon Популарен член

Или врати им со иста мера или сели се и биди раат. :D

Колку години имаш?

Arthur likes this.
  12. Serhan

Serhan Активен член

во ист момент кога ге започнат да работат на случајот.
    Започни и ти. ______ или пак остави ги сами

Arthur likes this.
  13. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Redoven seksualen zhivot se ima se dodeka mashkoto go sluzhi poloviot organ taka da nema opredelena granica.
    Inaku nema nishto losho shto tvoite na tie godini imaat seks, naprotiv toa znachi deka ushte ne ischeznala strasta megju niv.
    A sigurno glupo se chuvstvuvash koga gi slushash ali mozhesh da si stavish slushalki, pushti glas do kraj, islushaj 3-4 pesni pa najverojatno kje zavrshat za toa vreme ili predlozhi im da napravat zvuchna izolacija na nivnata soba.

Arthur likes this.
  14. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Хахахаххахахахха колку се изнасмеав... :rofl: :rofl: И јас ги имам фатено моите, бев многу мал, околку 3 или 4 години имав, станав навечер и слушам чудни звуци, влегувам со насолзени очи и со шишенце млеко во раката, и беа во таква поза што мислев дека таткоми ја дави мајками, почнав на плачам колку што можам и го удрив тато со шишенцето потоа настана збрка, кој по облека кој мене да ме смири и непамтам понатаму што се случи... :rofl: :rofl: :rofl:

Arthur, Avokado, makedonkamak and 9 others like this.
  15. DiFlove

DiFlove Истакнат член

Ги немам фатено али ги имам слушнато и неколку пати имам видено кондоми во фиоката на натказната во спалната а и кога планираа да имаа секс обично доаѓаа да проверат дaли спијам :lol:

16. I I

I I Истакнат член

Леле бе,стварно веќе преку глава ми се. Луѓе бе , па над 50год. сте тинејџери да стe и пак, што е многу-многу е. Кој е должен да ве слуша во 03 сатот по полноќ да завивате како ранети волци.

butterfly girl and Arthur like this.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

:rofl: ранети волци :rofl:
    Тропни им на ѕид да престанат...ќе ги засрамиш :$ :lol:

Arthur and I I like this.
  18. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Јас пред година ноќе на балкон слушам од кај комшивката до мене (34 години има и се швалерисува) се расправа на телефон:
    "Добро кажи ми како не ти е срам, само за секс дa ме бараш?! Никогаш повеќе да не си ме побарал јасно ти е?!" абе се закашлав јако додека пушев цигара :rofl:

Last edited: Dec 26, 2016
  19. Anon

Anon Популарен член

Остај ги луѓето на раат. Можда е време да се отселиш од дома.

20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Да се отсели од дома за тие на раат да кршат кревети :party: 8-| :lol:

Јас имам трауми од тие звуци (facepalm) па секогаш кога ќе си легнат моите, јас си престојувам во соба со слушалките во уши за секој случај :!: |(
    Како не им е досадно еве не знам :envy:

Alisa22, Arthur, I I and 2 others like this.