Па може дека си се сакаат луѓето што се во брак и не им е досадно да си имаат односи, ама вака од страна гледано некако ко досадно изгледа А тек оние што се 50 години во брак ехеее секое делче на телото од партнерот на памет го знаат
Убаво им кажа. А, ептен иритирачки ми делува. Поготово сега, кога не можам да си ја фатам онаа што ја сакам. (а, пусто само во една ми е умот)
Незгодно ми е, а ми иди со тупаница по зид да удрам (а, посебно ми смета ко сум напнат, а скоро стално сум од погоренаведената причина)
Никогаш ги немам ни фатено на дело ни слушнато.Можеби добро се пазеле тогаш,сега си имаат по појќе години и не верувам дека тоа го прават,покрај други работи,проблеми,и сл.Или можеби зошто моите се од постара генерација,се си мислам дека имаат одамна прекинато со таа работа,ама баш одамна,што не значи не се сакаат и почитуваат сеуште.Доволно е да се тука еден за друг.И како родител некогаш,не можам и не би си дозволила деца да ме фатат на дело,ке се пазиш до максиум.Интимата си е интима,не ни разговарам со мајка ми за тоа.Не сакам едноставно.
За моите имам пишувано дека претеруваа порано и од нив се истрауматизирав,скоро случка со едни роднини што бев на гости,се будам случајно накај 2 отприлика и слушам од соседната соба крцкање кревети,воздишки и си помислив луѓево толку ли не знаат дека се се слуша и дека децава ги слушаат кога се работат или баш им е гајле ко моиве што неа,барем потивко бре на децава трауми им ставрате,еее ццц
mojte gi nemam fateno ama slucajno ednas ne bese kasno kaj 9 vecerta ojdov da zemam nesto od kaj strinami da navedam ne e mazena , po navika vlegvam bez da tropnam vlegof i mi bese sumlivo se izgaseno a vo spalna pusten televizooro a taja kacena nad nekoj tip bajgi pomlad i ripa kako luda haha pogledaf ne me setija i si zaminaf
Jaki fantazii imas decko (si otisol kaj strinati koja ne e mazena ) e kako be strina, a ne mazena, da receme tetka da ti poveruvame, a ti so strini vujni trolas, koga lazes lazi celosno
Да ги видам не сум ги видел моите ама се сеќавам како мал имам слушнато звуци од спалната шах не играле 100% заебано чуство ..........
ко имав 8-9 год не се сеќавам точно станав од спиење и одев до вц и од спалната се слушаше крцкање на креветот воздишки и влегов и тогашниот дечко беше над мама и се уплашив да не ја тепа и го прашав шо му праиш на мама почнаја да се покриват и мајка ми викна мазажа ми прај оди да си легнеш и заминав да мочам кога се враќав немаше звуци
Какви глупости читам: Радувај се, се сакаат и уште 100 глупости.. Ако се сакаат дај нека кршат федери, кревети а децата да се трауматизираат. Тие што имаат секс тивко, пазливо што не ли се сакаат?