Хахахха се изнасмеав со приказниве... За жал моите немав прилика да ги фатам на дело, зашто татко ми рано почина.... После кога пораснав и викав на мајка ми да си најде некој не само за секс, туку да има човек покрај неа, меѓутоа таа вели не најдов на времето, сега ќе сум баба, а не е стара жената, 47 има... Од друга страна пак еднаш мм ме задеваше, не нешто апла, гушкање само, и налета свекрва ми и вика ахааа и се изнасмеа.... Јас умрев на лице место.... Маж ми и вика е убаво де... Си ја сакам и ме бакна, и таа ако да си ја сакаш 
Јас моите ги имам фатено од прилика кога бев 12-13 години и веќе разбирав па не можеа да ме излажат, тогаш обожавав да лежам на спалната и постојано бев во таа соба сум си го заборавила полначот и вечерта кога ми текна станав и влегувам во собата како терорист и наеднаш почнаа мајка ми на една страна татко ми на друга и додека се наместија мајка ми ми вика шо сакаш и јас само ја треснав вратата и си легнав, после тоа од срам и од нервоза цела недела муабет не им правев.
Моите накај 60 одат а синоќа кога си дојдов од прослава отидов до кујна да земам нешто и они таму спиеа и гледам гаќите на мајками на подот до креветот,воопшто не се замарат дали ќе видиме или било што а јас пред некој ден ги кренав нозете на креветот бидејќи страшно ме болеа и мајками ме погледна одоздола и накриво оти сум ги кренала нозете и излезе и почна да си зборува,кога и да седнам малку поопуштено одма на киво ме гледа а никогаш не сум облекла нешто кратко или нападно по дома абе неможам да се опушам да седнам удобно а они што се сексаат на сред кујна што може секој да влезе не е битно па и гаќите на подот ццццц е од такви работи сум пореметена
Пред една година дома имавме мајстори мајками и таткоми спиеа во спалната а за чудо јас која спиев до 12.00 или 13 часот станав во 06.00 сабајле и мајсторите пристигна,им направив кафе и еден од мајсторите ми рече да одам да го разбудам татко ми. Се качив горе на спратот и прво викнав пред вратата као демеек да видам дали спијат,но не добив одговор и само како ја отварам вратата и ко шо беа легнати и се стаписаа... не е ѕоа за блјак пошо е многу природно и нормално нешто... беа засрамеени а се разбира и јас што баш во тој момент влегов. Се свртев кон вратата и само ги известив дека мајсторите ае долу и бргу слегов на долниот спрат ии од срам неможев у очи да ги гледам..
Им немам упаднато како полиција внатре но ги имам видено. Мала без, радознала па ги ѕиркав. А ги имам слушнато многу пати навечер. Воопшто не ми е одвратно или одбивно, си гледам моја работа. Напротив, среќна сум што моите уште се сакаат. А знаат иначе да влезат да се тушираат заедно дури и јас да кога сум дома, не викаат како у порнич или пак е приметно дека се сексаат ама штом се капат заедно јасно ми е што прават. Имам прилично млади родители така да нормална работа. А и знам да се зезам со мајками кога излегува. И викам ајде отидов ја вие прајте шо ке праите. На што добивам коментар дека сум откачена и луда. Во позитивна смисла.
Никогаш, ни трага ни глас. Очигледно многу добро се криеле или по игра на случајноста не сум била во близина.