1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Леле, да!

Јас им влетав во спална :$ И татко ми знам дека ме избрка, па ја уште им се налутив! Ма појма сум немала во тоа време што е тоа секс.
    Којзнае што сум си мислела, штркови и колибри дека носат дечиња, ич не знам. Ама лута си отидов и уште се сеќавам, си викам, е добро де, тато ја масира мама со ракија, изгледа не и е арно, не ли можеа да ме остават да си седам на раат?! Ќе си ќутев, бубаче! :D О боже, арно што не сум седела :tmi:

На tessie, srci и Bokicka им се допаѓа ова.
  2. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Хахахахаха темава еее :clap: Се изнасмеав :lol: Иначе не ги имам фатено, ама ги имам неколку пати слушнато.. Внимателни се изгледа :tmi: Иначе ми текна еден виц во врска со темава.. Може малце офф топик ама.. :wasntme:
    Ги фаќа малиот Трпе татко му и мајка му во кревет и исплашено ги гледа така татко му врз мајка му и му вика на татко му: Тато тато што и правиш на мама? И татково: Бебе и правам сине не се плаши.. И легнува Трпе до нив и му вика: Ај и мене напрај ми камионче :lol: :lol: :lol:

На Priroden, anamarija65, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Малку ми е морбиден вицов :?:

4. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205

Би бил морбиден ако си замислиш понатака што би можело да се деси.. :) Мене интересен ми е со оглед на тоа дека си го замислувам Трпе така невино легнува до нив, очекувајќи дека стварно ќе добие камионче :^)

На anamarija65, lolita97 и TennisBabe им се допаѓа ова.
  5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Ги немам фатено, но ги имам слушнато :D Кога бевме мали со брат ми си игравме на спалната и под душекот најдовме кондоми, а јас појма немав што е тоа :lol: а брат ми дека поголем од мене знаеше ама не ми кажа што е, туку ми вика оди покажи и ги на мама. Јас со цел памет отидов да и се пофалам што сум нашла :D Таа ми вика дај ми го тоа на татко ти му треба за на работа :D . Сега кога ќе ми текне си се смеам, а можам да замислам како и било на мајка ми во моментот :D

6. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    хахахах морам да се надоврзам на вицот, само јас не камионче туку гушкање си побарав. Едно од моите први сеќавања. Спиев во малечко кревече во спалната. Попладне. Станав се испрајв, гледам низ креветчето татко ми над мајка ми ја ја :* и ја гушка, ама не е осетија дека станав, зафатени ептен. Погледав малце и му викам: Абеее и јас сакам да се гушкам. Памтам дека се изнасмејаа ептен и дете ко дете и јас почнав да се смејам. "Ај легни замижи број до 10 и тато ќе дојди да те земи да те изгушка" -татко ми. Од пораснав јасно ми стана шо била работата.

На tessie и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  7. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Ги немам фатено, ама се сеќавам дека кога не бевме мирни со сестра ми, во соба ни доаѓаше татко ми по гаќи. Многу го мразев тој момент, а не дај боже нешто повеќе :tmi:

8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    А да си ги сменевте местата за спиење? ;)

9. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    да ви кажам еден виц кој одговара на темата...влегува малиот трпе во спална кај неговите родители и ја гледа мајка му качена врз татко му,и трпе ги прашува,мамо зошто си качена врз тато?а она му вели татко ти имаше голем стомак а јас рипам врз него да му се намали стомакот.а трпе и вели на мајку му,мама џабе ти му го намалуваш стомакот а утре комшивката ќе му го надуе пак стомакот.а јас ги немам начекано за среќа родителите.непријатно би било за сите нели?

10. Tammy

Tammy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    33
    Ко мала спиев со мама и тато во спалната.Не сум сигурна колку години имав но многу се плашев од темница.И си спиев со мама и тато во средина стуткана.Но јас спијам ко зајак што викат луѓето "со едно око",да ми крцне,да ми шушне нешто одма отварам очи.Се тресеше цел кревет,и веднаш до тато ама празно беше и си мислев кај отишол човеков и се свртувам кај мама и гледам нешто огромно високо и мислам што прават луѓево,си викам тато ја гушка мама,може не и е арно и си мислев како се измушкал човекот до мама без да слушнам.Мама нешто му шепна на тато и јас право очите да ги затворам и осетив дека мама ја светна столната ламба што е на масичето до креветот и глеат луѓето си спијам.И си продолжија.Некако сум си заспала. :D
    Ги имам слушнато на 9 години.Ноќта отидов до вц и оти вцто до спалната слушам гласови.И се залепив за вратата и слушам ли слушам и си викам ај ќе влезам да видам што прават и решив да им тропнам оти заклучена врата и се спремиа луѓето и јас да ги зафркнам истрчав во дневната.И после пак слушав и слушам оти некој ја отклучува вратата и марш во дневна.И после со чаша вода одам по ходникот и гледам тато по бајнарка.И му викам ееее тато што си правиш.Абе будала дете :D
    Пред неколку години.Си идам од излевање и затварам врата.Вратата на дневната ни е со стакла и не се гледа убаво бидејќи има шари.И гледам јас силуети на троседот.И ко будала низ клучалка ѕиркав.Мама имаше облечено подвезици.Колку сум се смеела. :D
    Сега за сега ги немам фатено или слушнато.Но нека уживат додека можат. :)

На TeonaZ, VozrasenMaz, LaraSolare и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Хахах јака темава :clap:
    Јас досега ги немам видено, а и не би сакала.
    После некако ќе чувствувам одвратност кон нив, а и нив ќе им биде непријатно.
    Добро е вака :D

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Тammy, ова твоево не е смешно, малку ми е морбидно дури :wasntme:

13. Tammy

Tammy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    33
    Јас само кажувам што сум видела и што сум чула т.е што е поврзано со темава :)

14. marina.baby

marina.baby Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    44
    Jaс неколку пати, како мала еднаш во предиграта и ми рекоа не била арна мама да ја измасира.
    Еднаш ги слушнав од спалната кога си дојдов порано од училиште и еднаш така седам ноќе доцна и слушам креветот крц крц крц.....

15. Araksi

Araksi Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    17
    Искрено морав од почеток да се навратам и сите да ве прочитам, богами сте имале што да слушнете и да видите. Замислете сега истото на вас тоа да ви се случи - вашето дете така да ве види, како би се почуствувале?

Јас никогаш ги немам видено ни слушнато- фала богу инаку којзнае што се не ке се случело ххахахххаа.
    Еднашка за малце ќерка ми ке не фатеше со мм - леллеле среќа :lol:

На srci и SexyPrincess им се допаѓа ова.
  16. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ааа темава :D паа прво ми беше чудно што се заклучува вратата и како демек мн сме биле бучни па сакале луѓето да спијат :D После со тек на време си сфатив :lol: Најинтересно беше мајка ми и сеа се чека плата за некој ден на располагање 1000 и сеа зема кажува ова за ова ова за тебе ..... и вика 400 за апчиња и јас штоооооооо ти да не си луда бе ? :^) пола од парите ? апчиња па не мора... и викам зашто се ? ми вика па за реума :D :D :D мора да се купат ахахахахаха леле и навистина ги купи многу нормално и еднаш станувам од сабајле да си земам вода саат 9 дали имаше гледам заклучено ? Брат ми се зеза утринска гимнастика еее што ти се потреби :D :D :D

17. sunshine21

sunshine21 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    леле се изнасмеав морам уште еднаш БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААА.
    Уф се надевам ќе имам куќа на 3 спрата па ќе си немам вакви дешавки :)

18. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Јас ги имам фатено, влегов во собата да земам нешто ама ништо од тоа..одма излегов многу глупаво беше...а многу ми беше неубаво кога бев помала и бевме на одмор кај чичко ми и спиев до нив...тие си работаа и јас се подразбудив и сватив што е работата, ги прекинав кутрите :D:D:D

19. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    хехехееххех се изнасмеав дури ги читав вашите приказни :rofl:
    јас за жал неможам да се пофалам со вакво искуство :)

На VozrasenMaz му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plavokosa

Plavokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    20
    ги немам начекано, ама ги имам слушнато, леле :$ , многу, многу пати....порано кога живеев кај нив, а сега не сум ги слушнала штом одам на посета....може се пазат :)

На VozrasenMaz му/ѝ се допаѓа ова.