Јас бев многу мал и моите изгледа заборавиле да заклучат врата и си влегов у спална, видов дека се „зафатени“ и си излегов ко нишо да не било . Едино коа се јавила на телефон куќна пријателка да ги бара моите сум почнал да објаснувам што прават и татко ми се стрчал да ми грабне слушалка пред да кажам нешо шо не треба . Ова за телефонот не го памтам тоа татко ми ми го има кажувано покасно .
јас ги фатив моите на дело пред 2 недели. бев кај баба ми на гости. Требаше да си дојдам покасно, арно ама јас подранив 2 дена, а тие незнаеја. а сестра ми беше на одмор со дечко и. и дома сами тие двајца. живееме во куќа на три спрата. Моите се на втори а јас на трети. кога сум влегла дома тие не слушнаја беа ептен заработени влагам и се качувам по скали за да си одам во соба, видов заклучено и реков нема никој дома. се качувам горе, слушам некој стенка, гласот на мајка ми а собата им беше подотворена, (дека сами се де, децата се по гости по одмори) и кога гледам, татко ми и мајка ми работат, имаа вагинален секс и како страствено се бакнуваа као да се на мои години
Xахахахаха.. пааа ги имам неколку пати фатено! Nа пример ги имам фатено еднаш кога бевме во Gерција на одмор и тогаш требаше да го земам пешкирот за да се избањам .. и кога влегов .. шо да видаммм !! D
Не се сеќавам на ваква случка, изгледа ептен се пазат. Им немам ништо најдено сумљиво Еднаш кога бевме кај баба ми и дедо ми, на мене и сестра ми ни се играа карти и сеа и кажуваме на баба ми и она ни носи карти, а тоа го слушнал и дедо ми, па мислел на него му викаме. Ние почнуваме да играме и он ни носи уште еден шпил и викаме ние, еј супер брич ке играме Yeah, sure! Го отвараме кутивчето од картите што го донесе дедо ми и што да видиме -Голи луѓе! Си ги распостелеливме картите на маса и ги гледаме! Доаѓа баба ми и кога врисна Мислам да можеше ке го истепаше дедо ми. Срам!
Многу ми е страв децата да не не фатат на дело, во последно време се тоа ми се врти низ глава. Темава лошо ми влијае Собите ни се една спроти друга, а вратите се секогаш отворени, башка што јас знам да сум прилично гласна. Се трудиме да затвораме врата, ама некогаш се нема време
Јас мајками таткоми ги имам фатено на дело...мајками офкаше и то офкањето се слушаше се до мојата децка...па си помислив дека мајками сонува нешто лошо...и отидов да видам што се случува таму!!! кога ги видов таткоми беше над мајками..!!!и мајками ми извика излегувај надворр
Хм, толку години никогаш не сум ги фатила на дело... Алал да им е Иако, морам да признаам дека пред 10-11 години татко ми не беше дома, ми се јави некој документ од кај него од фиока ми бараше да извадам-и налетав на еден кондом неотпакуван
Хахахахаха интересна тема и интересни искуства Јас ги немам фатено а да ги фатам незнам како би изреагирала сигурно би се повлекла неприметно па нема да биде непријатно а вака ..хахахаха
Sе сеќавам еднаш ке спиев кај другарка ми а отидов кај моето момче.I нели сеа се случува да заборавите нешто.Nекаде околу 11 часот ми текна и појдовме заедно тој ме чекаше пред зградата и јас ај да не ги разбудам отклучив самата полека накај дневната право.слушам некакво офкање но ај си мислев од некаков филм е, и така влегов внатре шо да видам мајка ми врз татко ми и во највеќе.уфффф ми се згади тие веднаш почнаа да објаснуваат ова она јас само излетав наадвор го фатив дечко ми под рака и да ме нема.после се сеќавам сум слушала звуци и зеам музика слушам.A и како помала исто ги иам фатено.Nе ми се спиеше и отидоф правец во собата на мајка ми и татко ми и кога ги видов им реков,,што е ова бе луѓе?Sите спијат а вие се масирате цццц.Mоите јадни се стаписааа...
Леле ми се згрози вечерта отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа
Кондоми најде? Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат? -Не! Затоа уживај си и радувај се.
Па тие и биле вон дофат на децата, чантата е приватна работа и без прашање не треба да буричка никој во неа, без разлика колку и да близок со некого.
Хаха! Не не беа вон дофат на деца. Чантата беше на креветот и јас си ја барав пудрата за лице Ако сакаат секс нека си се сексаат без да знам јас !
Се однесуваш како да имаш 10 години па и помалце. Прво мајка ти сигурно не ги оставила намерно може тогаш ги купила, второ биле во ташна, а не надвор од неа не ни помислила дека тебе ќе ти треба нешто од ташната, или заборавила. Трето не си ги фатила како се е*ат него си нашла кондоми. Да не го правеле тоа ни ти нема да си се родела. Get over it.
Вао! Фала што ме просветли. Не знаев јас ... Не планирам да се расправам со тебе и начинот на кој реагирам мислам дека не треба воопшто да те засега.
pupi.girl се кладам дека немаш повеќе од 14 години. Боже кое размислување и бунтовно реагирање, наместо да дискутираш и да се обидиш да сфатиш дека тоа е нормално. Ако немаат секс, значи бракот ќе им пропадне и ќе се разведат. Поубаво ќе ти биде тогаш? А као демек ако не си ги видела кондомите си мислела дека немаат секс па сега си дознала? Ајде за некоја година ќе си се смееш сама на постовите. Ќе ти се смени размислувањево кога ќе станеш и самата сексуално активна. (И баш сакам да ги фатиш на сред секс.)