Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Треба да се радуваш кога знаеш дека уште тоа го прават. Значи се сакаат. :) ;)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Јас бев многу мал и моите изгледа заборавиле да заклучат врата и си влегов у спална, видов дека се „зафатени“ и си излегов ко нишо да не било :lol:.

Едино коа се јавила на телефон куќна пријателка да ги бара моите сум почнал да објаснувам што прават и татко ми се стрчал да ми грабне слушалка пред да кажам нешо шо не треба :lol:.

Ова за телефонот не го памтам тоа татко ми ми го има кажувано покасно :D.

На glosipgirl, ilipili, tessie и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Modesti

Modesti Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    јас ги фатив моите на дело пред 2 недели.

бев кај баба ми на гости. Требаше да си дојдам покасно, арно ама јас подранив 2 дена, а тие незнаеја.
    а сестра ми беше на одмор со дечко и.

и дома сами тие двајца.
    живееме во куќа на три спрата. Моите се на втори а јас на трети.

кога сум влегла дома тие не слушнаја беа ептен заработени :lol:

влагам и се качувам по скали за да си одам во соба, видов заклучено и реков нема никој дома. се качувам горе, слушам некој стенка, гласот на мајка ми :o а собата им беше подотворена, (дека сами се де, децата се по гости по одмори) и кога гледам, татко ми и мајка ми работат, имаа вагинален секс и како страствено се бакнуваа као да се на мои години :lol:

На MagnumXXXL му/ѝ се допаѓа ова.
  4. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Моите изгледа беа секогаш внимателни , ниту сум ги видела , ниту сум ги слушнала :?:

На Angie24 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Fashion.n.a.d.e.44

Fashion.n.a.d.e.44 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    31
    Xахахахаха.. пааа ги имам неколку пати фатено!
    Nа пример ги имам фатено еднаш кога бевме во Gерција на одмор и тогаш требаше да го земам пешкирот за да се избањам .. и кога влегов .. шо да видаммм !! :DD

На 420 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Не се сеќавам на ваква случка, изгледа ептен се пазат.
    Им немам ништо најдено сумљиво :D

Еднаш кога бевме кај баба ми и дедо ми, на мене и сестра ми ни се играа карти и сеа и кажуваме на баба ми и она ни носи карти, а тоа го слушнал и дедо ми, па мислел на него му викаме.
    Ние почнуваме да играме и он ни носи уште еден шпил и викаме ние, еј супер брич ке играме :!:

Yeah, sure!

Го отвараме кутивчето од картите што го донесе дедо ми и што да видиме :o

-Голи луѓе! :fubar:
    Си ги распостелеливме картите на маса и ги гледаме!

Доаѓа баба ми и кога врисна :rofl: Мислам да можеше ке го истепаше дедо ми.

Срам! :x

На Tekkyi, 420, ilipili и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.332
    Допаѓања:
    141.877
    Многу ми е страв децата да не не фатат на дело, во последно време се тоа ми се врти низ глава. Темава лошо ми влијае :D
    Собите ни се една спроти друга, а вратите се секогаш отворени, башка што јас знам да сум прилично гласна. Се трудиме да затвораме врата, ама некогаш се нема време :D

На MagnumXXXL му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srcuffcee

srcuffcee Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3

Јас мајками таткоми ги имам фатено на дело...мајками офкаше и то офкањето се слушаше се до мојата децка...па си помислив дека мајками сонува нешто лошо...и отидов да видам што се случува таму!!! :lol: :lol: кога ги видов таткоми беше над мајками..!!!и мајками ми извика излегувај надворр :rofl: :rofl: :rofl:

На 420 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Хм, толку години никогаш не сум ги фатила на дело... Алал да им е :D
    Иако, морам да признаам дека пред 10-11 години татко ми не беше дома, ми се јави некој документ од кај него од фиока ми бараше да извадам-и налетав на еден кондом неотпакуван :D

На 420 и tessie им се допаѓа ова.
  10. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Хахахахаха интересна тема и интересни искуства :D
    Јас ги немам фатено а да ги фатам незнам како би изреагирала сигурно би се повлекла неприметно па нема да биде непријатно а вака ..хахахаха :D

11. fanzani

fanzani Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Sе сеќавам еднаш ке спиев кај другарка ми а отидов кај моето момче.I нели сеа се случува да заборавите нешто.Nекаде околу 11 часот ми текна и појдовме заедно тој ме чекаше пред зградата и јас ај да не ги разбудам отклучив самата полека накај дневната право.слушам некакво офкање но ај си мислев од некаков филм е, и така влегов внатре шо да видам мајка ми врз татко ми и во највеќе.уфффф ми се згади тие веднаш почнаа да објаснуваат ова она јас само излетав наадвор го фатив дечко ми под рака и да ме нема.после се сеќавам сум слушала звуци и зеам музика слушам.A и како помала исто ги иам фатено.Nе ми се спиеше и отидоф правец во собата на мајка ми и татко ми и кога ги видов им реков,,што е ова бе луѓе?Sите спијат а вие се масирате цццц.Mоите јадни се стаписааа...

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Леле ми се згрози вечерта :puke: отворам во на мајка ми чантата да си ја земам пудрата и гледам сино кутивче си реков некои нови мастики се тоа, потоа гледам да од тие се за возрасни лелееее :puke: зошто Боже зошто ?! Не знам зошто ама многу ми се повраќа :puke:

13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Кондоми најде?

Па биди среќна што сеуште водат љубов, значи дека се сакаат. Тажно би било кога родителите не го прават тоа, значи нешто не чини, не им е убав бракот... би била среќна тогаш знаејќи дека не се сакаат?
    -Не! Затоа уживај си и радувај се. :)

На ilipili, tessie, kate21 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. julijana77

julijana77 Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    4
    kamo sekoj den da sum gi fakala :))) ke bev naj srekna znaejki deka toa go pravat haahahahaa

15. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Нека си се сакаат тие ама кондомите нека си ги чуваат вон дофат на децата :puke: :puke: :puke: :puke: Не се радувам грозно ми е :puke:

16. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Па тие и биле вон дофат на децата, чантата е приватна работа и без прашање не треба да буричка никој во неа, без разлика колку и да близок со некого.

На shushu, ilipili, tessie и 5 други им се допаѓа ова.
  17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Хаха! Не не беа вон дофат на деца. Чантата беше на креветот и јас си ја барав пудрата за лице :fubar: :fubar: :fubar: Ако сакаат секс нека си се сексаат без да знам јас !

18. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Се однесуваш како да имаш 10 години па и помалце. Прво мајка ти сигурно не ги оставила намерно може тогаш ги купила, второ биле во ташна, а не надвор од неа не ни помислила дека тебе ќе ти треба нешто од ташната, или заборавила. Трето не си ги фатила како се е*ат него си нашла кондоми. Да не го правеле тоа ни ти нема да си се родела. Get over it.

На glosipgirl, Silver.E, LaraSolare и 6 други им се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Вао! Фала што ме просветли. Не знаев јас ... Не планирам да се расправам со тебе и начинот на кој реагирам мислам дека не треба воопшто да те засега. 8)

На Alesii и CrazyStupidLove им се допаѓа ова.
  20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    pupi.girl се кладам дека немаш повеќе од 14 години. :D
    Боже кое размислување и бунтовно реагирање, наместо да дискутираш и да се обидиш да сфатиш дека тоа е нормално. Ако немаат секс, значи бракот ќе им пропадне и ќе се разведат. Поубаво ќе ти биде тогаш?
    А као демек ако не си ги видела кондомите си мислела дека немаат секс па сега си дознала? :D
    Ајде за некоја година ќе си се смееш сама на постовите. :lol: Ќе ти се смени размислувањево кога ќе станеш и самата сексуално активна. :)
    (И баш сакам да ги фатиш на сред секс.) :rofl: :devil:

На 420, ilipili, kate21 и 7 други им се допаѓа ова.