1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Родителите фатени на дело

Дискусија во 'Секс' започната од ma4ence-d, 20 август 2010.

1. Luka24

Luka24 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    17
    интересно :)

2. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    18 години не сум ги фатила,ама знам дека се работат на мртво ..
    Еднаш само имам најдено во спалната кондом со сперма до дрт :|

3. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    искрено да ви кажам навистина се трауми ...јас од кога ги видов(а не било еднаш) значи толку ми се згади што сега кога ке речат ке спиеме јас одма бегам во другата соба ....при самата помисла ми е толку одвратно..а кога ке помислам дека јас од тој начин сум дошла аууу.....во иднина не би сакала на моите деца да им се случи ова ...не е воопшто убаво..не не... :worried:

На Angie24 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    еее уште спермата да му ја начекам и тоа ке биде...капак не ке можам да ги погледнам :worried: :doh: бљааак

На Beatriche19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Ги немам баш фатено, како пр. да ги видам ептен онака скроз голи ама ги имам фатено, само не ги видов голи пошто беше темница. Само ја отворив врата и слушнав пискот од мајка ми и се штрекнав и одма затворив и ми беше многу незгодно. Утре дента следеше разговор од типот- како така влегувате во соба па барем тропнете, знаете дека спиеме, неможе така бла бла.. А јас седам слушам со наведната глава. Исто така во фиоката на мајка ми за долна облека и сл. најдов пакетче durex и тоа посебно со мирис на банана! :lol: Се насмевнав, земав тоа што требаше и ја затворив фиоката. :D

6. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    Јас пак како мала ќе им најдев кондоми во шкафот. Ги земав со мене и ги прашував мајка ми и татко ми што се, а тие пак ме мамеа ,, мастики се, мастики ,, ццц колку има бев лута, имаа мастики а не ми даваа :lol:

На sugarlips, Dimkovska123, nikola-p и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    mnogu neprijatno ti bilo

8. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    ova treba da ve nauci vo idnina da se pazitepoveke od vasite deca

9. vnaumovska

vnaumovska Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Хахахаха се изнасмеав со темава :lol: Јас не сум ги фатила моите.

10. Dirty.Girl

Dirty.Girl Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    hahah ja gi imam fanato rotitelite na dechko mi.... bevme zaedno i ke odevme kaj nego doma i samo vleguvame u stanot i shto da slushame... hahah.. i normalno potoa odma si izlegovme si shetavme :lol:

11. Poisson

Poisson Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    14
    Jas moite gi nemam fateno ama gi imam slushano poso spalnata im e odma do deckata i kako pomali so brat mi vratata im beshe otvorena ii sekoja vecer gi slushav... stanuvav poso mnogu stenkaa :D ama otkako porasnav imam druga soba i daleku e od spalnata a brat mi ostana vo istata i edna vecer si vreshele lugeto rabota i brat mi stanal ama vratata bila zatvorena i gi slushanl i utreto denta mi kazuva brat mi na mene se iznasmeavme i posle toa sedam so mama i i vikam mamo malce da bidete potivki go razbutivte brat mi se izgazi od smeenje :D

На Тианче му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Blostur

Blostur Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    5
    Јас Ги немам фатено на дело моите. Но би сакал да ги фатам .. би било интересно.. леле само како ке реагираат XD

13. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Мислам дека кај нас се прават табуа и од работи кои се нормални, како на пример водењето љубов и затоа подоцна децата се плашат воопшто да помислат на таа тема а камоли да разговараат со родителите. Мене не ми е јасно зошто родителите кога се караат, не го кријат тоа од децата па дури не се срамат да ги разбудат викајки т.е карајкисе и упатувајки си грди зорови еден на друг. Но кога е љубовта во прашање тоа мора да биде во најголема тајност се проверува по 10 пати дали децата спијат, дури се плашат да уживаат во сексот да испуштат воздишки туку го праат тоа во најголема илегала. Зарем не е тоа лицемерие убавите работи ги криеш од децата а за карањето навредите нема проблем, и потоа е нормално децата исто така да сметаат дека сексот е нешто страшно дека тоа треба да се крие недај боже родителите да дознаат за тоа. Јас мисам дека секако нетреба сега да се соблечат родителите во дневна и пред децата да се е**т туку кога децата ќе дојдат до одредена возраст да речеме десетина години треба родителите да поразговараат со нив на таа тема, на тој начин ќе го урнат оној ѕид, кој постои омегу нив и во иднина децата ќе бидат поотворени со нив и ако нешто не им е јасно ќе може да им се обратат ним не на места каде во принцип ќе добијат пограшна информација. Пото и една теорија која што ја прочитав на нашиве портали пренесена од странство дека научниците спорат околу возраста до која би требало родителите да бидат голи пред своите деца нводно тоа подоцна стварало поголема блискост помегу родителите и децата и им овозможувало на децата уште од мали нозе да ја согледаат разликата помегу половите. Па еве да го ставиме ова во склоп на оваа тема за да не отварам нова бидејки се работи за истата проблематика што мислите до колку години е во ред родителите пред се се мисли тука на мајките е во ред да се појавуваат голи пред децата да речеме кога се тушираат, кога се пресоблекуваат итн. Што мислите вие за тоа?

На Mia.MGK, eloves и Cacuvche им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.774
    Допаѓања:
    99.976
    Ова не разбирам.Или јас сум старомодна.Да сексот е природна работа ама никогаш нема да дозволам да насетат децава или не дај боже да ме видат.Кога човек добро се организира нема шанса да те изненадат.Еден од нив е клуч на врата.Јас можам да разговарам со нив на оваа тема ама никогаш нема да кажам како го правам тоа.За мене тоа е болно.И парадирање на голи родители пред деца и тоа не ми оди во глава.Имав колешка која кажуваше дека таа и нејзиниот маж и таа си шетаат голи,особено по туширање. :fubar: Според мене мора да постои некоја граница во однесувањето.А ние не живееме на гранки па да добиваат трауми од моето или телото на маж ми.Да, ме виделе во прслуче и гаќички на поминување,или во костим за капење.Ама така облечена сигурно нема пред нив да пијам кафе.Во мојата куќа таков е редот а како живеат во друга не ме интересира.Едноставно мислам дека не е во ред и точка.И не може никој да ме разубеди дека треба поинаку.

На Angie24, Any05, sugarlips и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Iza.bella777

Iza.bella777 Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    hahaha, sea se nasmeav. Sea i mene mi tekna nesto sto se bese sluceno poodamna, a eve ke go spodelam: se vrakam jas kasno navecer i slusam izvici od spalnata na moite, od prvo ne mi tekna so e, a me zacudi posto obicno se tivki, i taka im vletav u soba i sto da vidam. Majka mi gola vrz tatko mi, se sepnaa koga dojdov. I zatoa odma iskociv od sobata. Glupa se cuvstvuvav,

16. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.218
    Допаѓања:
    12.997
    Како мали, јас и брат ми спиевме во креветчиња во спалната на моите, ама јас немам речиси никакви сеќавања од периодот пред возраста од 7-8 години, така да и да сум ги сетила не се сеќавам.

А пред неколку години, станувам ноќеска за во WC, ама за да влезам таму треба да поминам баш пред нивната врата од спалната соба, а нивната врата е стаклена. Менувавме нешто низ станот, и сега вратата од кујната (со матно стакло) им е за во спална. Очигледно не размислиле доволно луѓево :lol: ...
    Среќа сум се освестила од спиење доволно брзо за да 2 метра пред спалната слушнам некое стенкање. Во моментот застанав дека не бев сигурна што слушам, ама брзо ми текна и полукруг назад во мојата соба. Којзнае како истрпив до сабајлето да не отидам до WC... :D Ама татко ми е често на пат, и си викам нема смисла да ги штрекнувам луѓево, ретко имаат шанса за љубов... ;)

После некое време ја кажувам случкава на брат ми, ми кажува дека летото кога јас не бев дома, една вечер си дошол порано од надвор, и влегол право во соба кај него. Ја земал бањарката и тргнал да се бања. И нормално треба да помине пред спалната, а внатре запалено ноќното светло и низ стаклото ја видел мајка ми гола како ја држи вратата да не ја отвори (зошо немаат клуч), а татко ви веќе се облакал. Влегол он да се бања, и кога излегол моите биле во дневна по пижами, ама не им рекол ништо. Среќа и он веќе беше 18 години, па не би истрауматизиран :D

17. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Моите по природа се старомодни , и честопати се караат , ама ке го фатат татко ми добри периоди у денот и стално ке и вика срце мое , злато мое , знаеш дека те сакам најмногу..
    И тогаш олабавуваат, некако посовремени муабети прават, и сум ги фаќала 100 пати , ама така добро се организираат да не изгледа така, зашто често на пладне спијат и секогаш кога ке им влезам во соба се гушнати и најнормално си реагираат без разлика што едната нога и е крената врз неговите или обратно , се прават дека спијат , што знам...а кондоми 2 пати најдов до сега..ама ете такви се моите опуштени и таков муабет прават , мислам од околу кажуваат некои случки кој што кажал/направил ама често за секс муабети паѓаат кај нас дома хаха :D :D :D :D :D

18. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Ало јас кај баба ми и кај дедо ми в спална имам најдено кондоми вие за родителите се "жалите" овдека :lol:

На Tekkyi и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  19. 987654q

987654q Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Јас ги имам фатено уште од мала ама незнаев што прават,и секогаш слусаш стенкање на ТАТКО МИ,и во тај момент ги мразам најмногу од се ми изгледа значи така грозно :puke: и ми иде да умрам и неможам да ги слушам...Секогаш во вецето најдувам весници со спрема..Имам 12 години И НЕМОЖАМ ДА ГО ТРПАМ ТОА..сфаќам да се сакаат ама имам погрешни мислења,после таа нок ни на мајка ми ни на татко ми не му беше јасно зошто не комуницирам со нив..али се се смири ама онака глупо ми е како ги слушам стенкаат и крцка креветот..

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    И јас ги имам слушнато ,некаде после полноќ одејќи до купатило,слушам шепотење и крцкање на спална ,па си претпоставив...влегов во купатило и си избегав горе. :lol:

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.