Роднините од странство

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Ariel, 12 октомври 2013.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.503
    Допаѓања:
    33.774
    Божеее шо не се изначитав на темава :rofl:.
    Ако си им носел облека - никаква била
    Ако си им носел јадење - мислат дека тука умираме од глад
    Ако си им носел некој апарат за домаќинство - мислат дека ние не сме виделе таков

Ау ау

Јас сум тетката од странство и кога се враќам не одам на седење и спиење ни кај роднини ни кај пријатели, си одам во свое. Макар и хотел да бил.
    Нити носам, нити очекувам да ме дочекуваат со црвен тепих.
    Кусо нека е од такви, и парфем од 200е да им дадеш пак ќе му најдат маана, ќе кажат најсмрдливиот си им го купила. На некои и тоа им е малку.

Пази, блузите од 5 евра. Значи кога ви ги дале блузите, вие одма сте земале да гуглате колку пари се, да знаете дали да кукате или не :D

На AlmaOculta и eliesaab им се допаѓа ова.
  2. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.225
    Допаѓања:
    4.369
    Ме потсети на едни, во странство се речиси цел живот, и малку, ама барем малку да попримиле од западот ќе речев добро е. Затуцани, до коска. Бараат бајачки таму, замисли. И тоа балканки, нормално, оти Германци Австријци немат поима шо е тоа али нашиве со сфаќањата не мрднале од мртва точка и ми се чудни искрено.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.441
    Допаѓања:
    42.947
    Они излегле од селото, ама селото од нив не

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.503
    Допаѓања:
    33.774
    Ме изнасмеа :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Ама :!: со оглед на тоа колку се чека тука за на доктор, и плус не те сфаќаат за сериозно се додека не се деси нешто сериозно, примамлива ми е таа идеја со бајачките :rofl:
    Проблемот е шо германците делуваат откако ќе се деси нешто а ние балканците веруваме во "подобро спречити неголи лечити" :rofl: