Нон-стоп. За мене тоа е вистинска музика. Порано слушав све и свашта, ама во рок музиката се пронајдов, и тоа рок од на времето, класика! Денес се е , со многу мали искључоци. Најомилена група QUEEN- Број еден за мене!!
G'N'R, Queen, Bon Jovi, Nirvana, Pink Floyd, Green Day, Evanescence, во превод од се помалку ама што има друго да се слуша освен рок и метал? Оваа денешна музика ко перење на мозок е...само еден ритам
секако дека да! ма што е ова денешново? текстовите се лигавење, буквално. јас те сакам, ти не ме сакаш.. омилени, ох... ги има многу: Guns n Roses,The Beatles, Led Zeppelin, Metallica, Bon Jovi, Queen, AC/DC, Kiss, Skid Row, Aerosmith, Pink Floyd, Nirvana и да, слушам од 80s, не овие новиве..
Се слушам, а најмногу рок. Е сега да одберам која ми е омилена група е многу тешко.. ама ајде ќе ги издвојам Paramore и OneRepublic.
Јас воопшто не преферирам рок. Истото мислење го имам како ти што си го имала претходно. Исто и металот не ми се допаѓа..
Нормално дека да Oмилени: Guns n Roses, Led Zeppelin, Metallica, Bon Jovi, Queen, AC/DC, Aerosmith, Pink Floyd, Nirvana итн итн..
Секако дека не. Сите тие бендови, освен Пинк Флојд, се глупави љубовни бендчиња ала Џастин Бибер на 80ти и 90ти, а Нирвана се колку е јако да си депресивен и поразличен од светот. Немој да ме јебеш.
Додека слушам рок песна, уживам додека има само музика, кога почнат да пеат ми станува катастрофа. Ретко некоја да ми се засвиѓа ама ги има и такви