Случајно вечерва го открив ова... одличен микс со најголемите хитови на Бон Џови, за оние кои се расположени за добар рок, повелете, јас уживам http://www.youtube.com/watch?v=P6gjFtly_nI
Музиката на мојата душа. Слушам баш секаква музика, ама ако душата моја имаше звук, ќе звучеше РОК! Имам преееееемногу омилени бендој, изведувачи .... Ќе си спомнам Лед Зепелин, Квин, Деф Лепард, Битлси, Ролинг Стоунс итн итн итн. Има многу подверзии на рокот, и баш од сите по нешто слушам.
Обожавам рок Највеќе слушам: Metallica, Led Zeppelin, Iron Maiden, Breaking Benjamin, Bon Jovi, Three Days Grace, Red, Guns n' Roses, Scorpions, Skillet, Nirvana.. итн. неможам да се сетам на други
Не да слушам,заразена сум Слушам скоро секакви жанрови музика,ама рокот најубаво ми лежи и како помала кога слушав музика стриктно рок.Денешните рок бендови повеќе се поп-рок,помеки се.Си ги обожавам old school бендовите како тие испишани низ темава да не ги набројувам повторно,омилен дефинитвно Нирвана(заљубена бев во Курт Кобејн еден период ) Од поновите бендови,значи од 2000 навака,Линкин парк ми се омилени,потоа слушам редовно песни од 30 seconds to Mars,GreenDay,Muse,Foo fighters,Avenged Sevenfold,Arctic Monkeys(genius!),Paramore,System of a Down,Kings of Leon.....
Јап. ^^ Black Veil Brides, Paramore, Led Zeppelin, Avenged Sevenfold, Green Day, Evanescence, Ареа, Архангел, Red Hot Chilli Peppers, Children of Bodom, Metallica , Linkin Park, Guns n' Roses , The Beatles, Saxon........ етц..........
Обожавам рок, не слушам само рок туку мешавини. Омилени ми се evanescence! На второ место и подолу би ги ставила Guns n roses, Nirvana, The beatles, Metalica, Green Day, Bon Jovi, Queen, System of a down, Paramore, Kings of leon итн.
Најмногу Омилени ми се Avenged Sevenfold, Linkin Park, Metallica, Bullet For My Valentine, Fall Out Boy, Green Day, Slipknot, Papa Roach, P.O.D. и уште мноооогу други, нема толку место овде xD
Се разбира дека слушам. Рокот е музика која потполно ме исполнува. Слушам и метал, и благодарение на тоа добивам некакви чудни коментари од блиските. Не се металците лоши луѓе.
Најчесто слушам рок,но слушам скоро секаков вид на музика,освен турбофолк . Омилени бендови ми се nickelback,linkin park,arctic monkeys,avenged sevenfold и многу други.