serijava e mnogu interesna, sega ne ja gledam ama ja imam gledano letovo. Спојлер Can ke ja ostavi Sanem i ke si zamine, ke patuva sam so brod, ke ja pusti kosata uste pogolema-kako tarzan ke bide Sanem ke ja izdade svojata kniga "Albatros & Feniks" , ke stane bogata, ke zivee vo edna ubava plainska kuka, onoj Jigit celo vreme ke bide pokraj nea mislam i brak ke i ponudi, ama ne sum sigurna. Can koga ke se vrati Sanem ke mu bide mnogu luta, ona lezela vo bolnica koga ovoj ja ostavil. Inaku pred Can da zamine ke ima mal incident, onoj Jigit ke otide vo drvenata kuka na Can i tamu ke bide dnevnikot na Sanem on ke go zapai dodeka Can bese da zeme drva, posle Sanem ke dojde ke misli deka Can go zapalil, Can vo taa nervoza ke go turne Jigit i ona ke se onesvesti. Jigit i majkata na Can ke igraat igra, demek Jigit ostanal paraliziran, a vsusnost ne bese, Can ke go jade sovesta i ke zamine....Firmata ke im propadne koga Can ke zamine, posle tatko mu ke se vrati i zaedno so Sanem, ona ke ima akcii, ke ja otvorat odnovo firmata...Can i Sanem ke mora zaedno da rabotat...Na kraj ke se vencaat i zaedno ke zaminat na patuvanje okolu svetot so brod, ke imaat tri deca bliznaci
Глупава е.Мисли дека само она е во право,а дека другите лажат,претеруваат. А,тешко ѝ паѓа кога го губи Џан.Не ја научи лекцијата по она што го направи Емре.
А Хума....замисли во игра со Јигит за да го раздели синот...па и уште грижа на совест му направи на сопствениот син ,да има дека го оставил инвалид...
Немаше да си поверувам дека Санем ова ќе го стори. Џан што се и прости, попушти за многу работи, и помогна премногу а таа Јигит па Јигит. На вереникот не му верува а на Јигит му верува. ЗОШТО!!? А и Хума очекував ќе се подобри син и е таа се полоша и полоша. Не ја сакај Санем ама син ти што ти згреши!? Епизодава беше тест за нерви
Јигит ќе ја запали колибата во која ќе престојува џан. Џан ќе влези во огнот во колибата само за да ја земи марамата розевата од санем. Кога ќе излези од колибата и огнот и ќе види санем ќе свати дека тој не ја запалил тетратката. Иначе Јигит уште ќе игра игри и ќе ја лажи санем... Само без веза е шо хума и Јигит ќе заминат и никој нема да дознае дека заедно работаа и прска сплетки.