Сакам, јас легнат гол на кревет она качена на мене седната на газ кај мене исто гола и полека да ме масира со етерично масло со мирис на ананас,.
И јас се чувствував така некако , бев премногу напната и размислував токму така , дека ми треба професионална масажа за да се опуштам . Секаде кај што одев ме масираа жени и да бидам до крај искрена ништо не ми помогна . По совет од моја блиска пријателка бев на масажа кај еден дечко за кој слободно можам да кажам дека чуда прави . Одлично изгледа и уште подобро масира така да , поентата ми беше ако сакаш масажа која ќе те опушти гледај да одиш кај машки масер . Јас одам два пати неделно и промената е неопислива
Сакам да масирам и да ме масираат. Да си легнам на кревет а друг нека работи. Другарке, во случај да ти се потроши маста, јас ќе ти дадам. Ефикасна е.
^ме задавивте со кафето заради свинскава маст Масажа...треба да сум многу опуштена за да дозволам таква зезанција.
Obozavam i romanticna, no povekje sensualna masaza ( tantra, nuru, yoni) i bitno e da se praktikuva od iskusni maseri, ne od amateri za da se postigne vistinsko uzivanje, opustanje na site (soobeno na vaginalnite muskuli i nezniot del na intimnite delovi vo medjunozje i pozadi okolu anusot, Vo posvesnite i razvieni zemji na zapad realnost i normalnost se. Kaj edino vo Aseana ima nekoj vid na masaza za podobruvanje na tonus na muskuli na intimni delovi i vaginalni muskuli, a se izveduvaa od indoneziski maseri/maserki. Erotska masaza nudi i reklamira Valijant, ostanatoto ovde ne moze da se dobie kako normalen tretman vo profesionalen ambient. Za zal. Inaku ovie masazi se odlicni za zenskoto i maskoto zdravje, ne samo za potiknuvanje na strast i jaknenje na libido kaj sekoja individua.