^ Marley and me е преубав филм, ама стварно не знам што бара во РОМАНТИЧНИ. За куче се работи во филмов. Не за љубовна романса. Инаку... Не знам и овој колку е романтичен, но сепак има НЕШТО.
Обожавам да гледам романтични комедии, па дури и само романтични без комедии ) Би ви препорачала многу The proposal, The notebook, A walk to remember, The cutting edge 2 и 3, The ugly truth, The bounty hunter, Killers, The last song (во филмот глуми Мајли Сајрус, воопшто не ја сакам како глумица меѓутоа филмот има страшно добра приказна, правен е според книга напишана од Николас Спаркс, истиот писател кој ја има напишано The Notebook па погледнете го), Dear John, Just like heaven, August Rush, The wedding date, 27 dresses, Leap year, When in rome, The back up plan (јест да Џенифер Лопез ми е страшно лоша глумица, интересна приказна има филмот), What happens in Vegas, Mamma Mia, The sisterhood of travelling pants 1 и 2 и од потинејџерските Wild Child и Angus, Thongs and Perfect Snogging. )))) Се надевам ќе ви се допаднат. Поздрав.
Јас знаев еден романтичен филм ама не се сеќав како се викаше.........Имаше една девојка која направила несреќа и от тој ден секој ден и е ист...Секој ден славе роденден...Бое собата...Се додека не дојде едно момче и со него ќе се гледа ногу пати ама нема да го запамте...После они ќе и кажат за тава и секој ден ка ке станува ќе и пуштат видео.....Дали некој може да се сете како се викаше филмот ако го знае...Мислам нешто беше Состанок незнам точно....
Мислам дека знам на кој филм мислиш(само што слабо памтам филмови ,па не ми текнува името) ,Адам Сендлер(мислам) дека беше во главна улога,а за женската не се сеќавам.
filmot se vika 50 first date's i e mnogu ubav so adam sendler i dry barimor i e stvarno mnogu romanticen
Kako golem ljubitel na romanticnite filmovi bi vi gi preporacala slednive: Twilight (site tri dela) A cindarella story Another cindarella story Forgeting Sarah Marchal The notebook Dear John A walk to remember The other Boleyn girl The ugly truth Match point Sweet home Alabama Crazy beautiful Remember me Sweet november Attonement Ghost of girlfriends past Good luck chuck City of angeles Catch and realise Dangerous beauty The prince and me Brothers Angel eyes If only Tristan and Isolde Helen of Troy Notting Hill The Wedding Date
Овој филм е многу стар, ама јас како мала го сакав ептен, сега го пронајдов, торент нема, ама го има на youtube во делови. Девојката е така бајаги крупна и полничка ќе работи како шминкерка во мртовечница и ќе реши да го освои овој тип. Babycakes - така се вика филмот. Исто и овој. Постар, ама супер романтичен. Mr. Wonderful
Шмрк ...шмрк Многу убавко филмче за седење пред телевизор и топење перница од солзички пролеани во име на љубовта