Salt On Our Skin со Greta Scacchi & Vincent D'Onofrio Според мене, еден од најдобрите љубовни филмови воопшто. Филм за една вечна, безусловна љубов која ме трогнува со секое гледање (а сум го гледала може 5-6 пати).
the brokeback mountain titanik the notebook the bridges od madison county evgenij onegin save the last dance legends of the fall
Период ми е на романтични филмови, овулирам затоа...Па го гледав The Vow и многу ми се допадна и го препорачувам, еве ќе ставам и слика од него да не бидам оф топик бидејќи друга ми е намерата-да ми препорачате уште некој ваков филм, но голем дел од тие што сте ги постирале или завршуваат трагично, некој умира, или се разделуваат...значи барам препорака за добар романтичен филм со среќен крај... Инаку да, The Vow, одлично филмче, посебно за периоди кога и од случаен бакнеж на тв ти се случуваат експлозии во стомак, а партнерот не ви е тука за да...кхм...разговарате за филмот... И уште нешто, ќе ве молам олабавете ја малку темата за величествениот за да може некој да го прочита мојот пост и побргу да ми одговори Фала многу
Може линк од некој романтиен филм?? Некој што можам да го гледам на интернет? А не сум сакала,незнам сега што ми стана
Обожавам романтични филмови + комедија = СОВРШЕНИ Како и да е обавезно да се со Среќен крај, бидејќи после филмот така сум повесела. Еве некои од моите омилени.
Последен романтичен филм што сум го гледала Титаник,кога бев во помладиот период се давев во нив.А сега сум некако емотивно нехендикепирана не смеам да изгледам ниту еден.Ќе ја поплавам куќава од солзи..
1. titanic 2. footloose 3. no strings attached 4. just go with it 5. grease 6. dirty dancing 7. the notebook 8. the proposal 9. dear john 10. the last song 11. pretty women 12. a walk to remember 13. just married 14. friends with benefits 15. 27 dresses 16. valentine's day 17. beastly 18. message in a bottle 19. the wedding planner 20. forgetting sarah marshall
Девојки, може ли да ме предложите некое убаво филмче од типот на Under the tuscan sun или Only you со Мариса Томеи, Shadows in the sun, значи романтична комедија каде дејствието се одвива во некое селце во Италија, Франција, Шпанија, Ирска, Шкотска.. и на англиски да биде и да има среќен крај (знам дека многу барам ама исполнувам желба на многу блиска другарка )
Made of honor (или во превод „старосватица“). Баш таков како што бараш... а и мислам во Шкотска дека се дешава, амерички филм е и е со познати глумци http://www.imdb.com/title/tt0866439/
А The sisterhood of the travelling pants 2?Малку романтика има, ама повеќе е накај комедија, а мене најмногу ми се свиѓаа сцените снимани во Грција, мислам дека беше на Санторини.Местото е преслатко, се заљубив во него откако го гледав филмов
A good year Shadows in the sun Traveling pants Under the tuscan sun Leap Year PS I love you Only you When in Rome Letters to Juliet My life in ruins The holiday Made of Honor Midnight in Paris Before sunrise/sunset...сите гледани To rome with love го немам, ама неможам да најдам торент, а и се сомневам дека хуморот нема да и се сфиѓа. Ако го нема гледано патувачките пантолони, ќе го пуштам тој, според нејзиниот вкус, мислам дека ќе и се сфиѓа Ако има некој на ум уште нешто...
The notebook A walk to remember Eat pray love Tres metros sobre el cielo Life is beautiful Midnight in Paris Water for elephants Titanic Gone with the wind 10 things I hate about you Dirty Dancing
Гледам многу се коментира за овој филм па го симнав... вчера го гледав и денес пак го пуштив. Се согласувам... ретко, ретко убав филм и го препорачувам!