Хахахааа....Значи и ти си била како мене... Јас се заљубив во филмот, а плус тоа секој втор ден го гледам и никогаш нема д ми стане досаден и првиот и вториот дел. Го изгледав и вториот иначе , се утепав од плачење
Навистина се заљубив во фимот, но можеш да ја земеш и како книга од Фредерико Моча. и 1и 2 дел дури и подобра е книгата оти во фимот има некој детали кои се изоставени ти ја препорачувам и книгата и секако според мене првиот дел и каде каде подобар од вториот. И малце му се лутам на авторот можел бар на крај да ги оставел заедно НЕ Е ФЕР Позз
Кај нас во наша библиотека во Кавадарци ја нема ама мислам дека ја има во градските библиотеки во поголемите градови, ако не по книжарите, ако и така неможеш да ја најдеш можеш да ја купиш онјалн.
Дали некој го има гледано All i see is you 2016? Го изгледав ама крајот не го сфатив, ако може некој нека ми го објасни
Say Anything, Sixteen Candles, Girls Just Want to Have Fun...малку постари се, ама интересни се, такви какви што бараш.
Фала ти премногу  да тој со Sixteen candles го имам гледано и стварно е многу убав сега ќе ги видам другите.