е јас за онаа второто лупнав 13 евра а не ми се допаѓа воопшто грозна боја земав се покајвав 100 пати ама ајде на мајками и се допаѓа барем тоа
И моето е такво исто А толку му се радував. Ма почетокот повеќе пушташе, сега некако се исуши и ништо нема.
Ги има перлите од авон кафеавите и сум задовлна.Пред некое време купив од catherine arley со две нијанси на розево,ама го изгубив капачето и сеа така го користам.Во комплет од сенка на oriflame има и таму убаво руменило некако со црвенкаста боја и од него сум задоволна.Сега сакам да најдам некое на праска боја за ова лето
Новиве мат руменила од Seventeen ми изгледаат убаво... Сте ги користеле? Која им е цената? http://www.seventeencosmetics.com/en/co ... usher.html
Имаш на Аура мн се убави,јас имам баш праска боја.Долго трае а точна цена не знам ама е 200 и нешто,не е над 300 сигурно
Го имам првиот бронзер на Макс фактор и искрено незнам да го нанесувам пошто никогаш во животот не сум ставала бронзер.Како се става и со каква четка?
Препорачајте некое убаво а ефтинко руменило. По можност праскесто-розова боја,нешто понежно со подискретни светки.Ако ја знаете/памтите цената и таа да ми ја кажете
Девојки би сакакала да ве прасам, денес во едно наше модно списание прочитав дека крем руменилото на есенс е многу убаво и е многу ефтино за само 209 денари, па би сакала да ве прашам дали знаете во кои продавници може да се најде и дали некоја од вас го пробала па може искуство да сподели?
имате ли некои туторијали за нанесување на руменило...знаци стварно незнам како да го нанесам според мојот облик на лице,едноставно не ми стои ...ајде ве молам дајте совет или кажете некое трикче! Мислам дека за секој облик на лице различно се нанесува руменило
Јас во моментов користам нешто како бронзена боја , не е баш розево а за подарок добив вакво како на сликата со таква боја само не е МАС
Ги користам перлите од голден роус, еве вакви како првите и не ми прават иритација на кожата (а многу ми е осетлива) баш ми се погодени 200 ги земав